2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پماد سوختگی واسه چی میخوای؟

واسه نی نی وقتی به دنیا اومد ان شالله😊

خب دخترا بیشتر پاشون به پوشک حساسیت نشون میده

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
نی نی تون دنیا اومده؟

نه هنوز

۳۶ هفته هستم🙃

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
اره عزیزم هنوز تا آزمایش ندم مشخص نیس. ولی از ۲۲ بهمن تا الان پریود نشدم. خودمم باورم نمیشه

عزیزم

مثه من شدین🤩🤩

دقیقا بعد از پریود انتقال منفیم دیگه پریود نشدم🥰🥰

مبارکتون باشههههههه🥳🥳🥳👏👏👏

سلام من چرا روز ۴۰ پریود شدم؟ هر چی شنیدم بعد ۵.۶ ماه یا ۱سال پریود میشن😣

خیلیا ۴۰ پری میشن ولی من تا زمانی که شیر میدادم‌پری نشدم دقیقا ۱ سال و ۲ ماه نگران‌نباش 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
باشه عزیزم حق با شماست باید فقط توکل کنم چون هرچی خدا اراده کنه همون میشه،،،  خیلی این حرفاتون ...

عزيزم منم تو اوج ناامیدی باردار شدم، منم از اینکه خوشحالیم دوامی نداشته باشه میترسیدم، حتی به آزمایشگاه شک میکردم، ولی بعدش به خودم نهیب زدم که این بچه هدیه خداست و مطمئنم هدیه شو پس نمیگیره، از اون موقع تا الآن که داره تو شکمم وول میخوره دیگه به هیچی فکر نکردم، بدبینی رو گذاشتم کنار و بهش توکل کردم، مطمئنم میری سونو تشکیل قلب، سونو ان تی، سونو آنومالی، لگدهاش رو احساس میکنی و بعد از به دنیا اومدنش همه این سختی ها رو فراموش میکنید، خواهش میکنم دلتو ببند به اوسا کریم، خودش میدونه چکار کنه، تو فقط آرامش داشته باش و لذت ببر از لطف خداوند، همین 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم مثه من شدین🤩🤩 دقیقا بعد از پریود انتقال منفیم دیگه پریود نشدم🥰🥰 مبارکتون باشههههههه🥳🥳 ...

خدا کنه واسه منم مثبت واقعی باشه . من شوهرم کوررنگی داره . میگه یه خط افتاده فقط . خودمم شک کردم😂😂

سلام عزیزم منم قبل از انتقالم ال دی خوردم ولی به تجویز دکتر فک نکنم مشکلی داشته باشه

عه پس خیالم راحت شد.انتقالتون چی شد نتیجش؟مشکلتون چی بوده؟

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت.