2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست

سلام ،دوستای گلم ،من اینسری شیاف فرتیژست داشتم تموم شده ،میتونم بجاش سیکلوژست استفاده کنم؟این واسه انتقال قبلیمه 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

دوستان من ۱۵ اسفند انتقال داشتم، ۲۷ اسفند بتا دادم شد ۶۸ که مرکزم گفت چون بتا کمه سه روز دیگه تکرار کن خلاصه امروز ۲ فروردین ازمایش دادم بتام شد ۵۴۷ ..ازمایشگاهم به خاطر تعطیلی متفاوت بود.

به نظرتون لازمه دوباره ۴۸ ساعت دیگه تکرار کنم؟ 

و اینکه این بتا کم نیست برای روز ۱۶ انتقال؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ،دوستای گلم ،من اینسری شیاف فرتیژست داشتم تموم شده ،میتونم بجاش سیکلوژست استفاده کنم؟این واسه ا ...

سلام عزیزم..

از دکتر داروساز داروخانه سوال کن اونها به ترکیبات دارو بیشتر آگاهی دارن..

سلام عزیزم.. از دکتر داروساز داروخانه سوال کن اونها به ترکیبات دارو بیشتر آگاهی دارن..

ممنون عزیزم😘

دوستان من ۱۵ اسفند انتقال داشتم، ۲۷ اسفند بتا دادم شد ۶۸ که مرکزم گفت چون بتا کمه سه روز دیگه تکرار ...

خداروشکر ،نه دیگه نیاز نیست بتا خیلی خوبه خداروشکر 

دوستان عزیزم یک مشوت میخوام ازتون: من ۱۵ اسفند انتقال داشتم و از دور قبل تا الان اصلا از خونه بیرون ...

اومدم جواب بدم دیدم پستت مال سه روز پیشه.من وقتی انتقال دادم خیلی فعالیت داشتم.لکه بینی هم داشتم.

نمیگم رعایت نکن اما کارای ساده رو میتونی انجام.اروم اروم قدم بزن.تند تند کار انجام نده.چیز سنگین بلند نکن

من روزی چهار پنج بار هم پله هارو بالا پایین میکردم🙈

ولی کار خوبی نیست شما انجام ندین🙈

من اصفهانم فك كنم خيلي گرون بشه 😢 ميخام تعين جنسيت هم انجام بدم  دعام كنيد

متاسفانه تو این مسیر میایی باید یکسره دست به جیب باشی..و اینکه خیلی صبور و پر انرژی باشی..راه سخت و در عین حال شیرینی هست چون داری برای هدفت میری جلو..

اگه بیمه تکمیلی هستی اول از اداره بیمه تون پیگیر باش چه مدارکی لازم داری و قدم به قدم مسیری که میری مدرک جمع کنی...ان شاء الله مبلغ قابل توجهی رو بهت میدن..

میتونی قبل اقدام ای وی اف بیمه تکمیلی یک ساله بکنی..

من متاسفانه دیراقدام کردم برای جمع کردن مدارک به من هزینه ایی رو ندادند.

و اینکه برای بچه اول تعیین جنسیت انجام نمیدن معمولا..مرکز ما که اینطور بود.. 

اومدم جواب بدم دیدم پستت مال سه روز پیشه.من وقتی انتقال دادم خیلی فعالیت داشتم.لکه بینی هم داشتم. ن ...

سلام عزیزم ممنونم از راهنماییتون ⚘⚘تو خونه فعالیت دارم اروم اروم و در حد کار سبک ولی بیرون همون یک بار رفتم و دوبار برا آزمایش..

دوستان من ۱۵ اسفند انتقال داشتم، ۲۷ اسفند بتا دادم شد ۶۸ که مرکزم گفت چون بتا کمه سه روز دیگه تکرار ...

چه خوب، بتاتون که خوب بالا رفته، فک نمیکنم نیاز به آزمایش باشه