2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684466 پست
سارا جون چرا بايد تو آزمايشات بگيم اي وي اف كرديم ؟

عزیزم تو ازمایشها تاثیر داره.اولین سوال بعد از اسم و سن مادر اینه که با ای وی اف بوده یا نه!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مرسی که جواب دادی عزیزم .خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه . من از بی بی چک خوشم نمیاد استفاده نمیکنم ت ...

الهی آمین ❤ ان شاء الله که مامان شدی عزیزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سارا جون ازمایشو گفتم و تو برگه هم زده که ای وی اف مثبت ،حالا موندم چجوری ازمایشمو به دکترم نشون بدم ...

نترس گلی 😁 هیچی نمیگه دکتر

نه شاینا جان اگه باردار باشم که تا چند روز دیگ مشخص میشه میام بهتون خبر میدم.

دعا میکنم  که باردار باشی عزیزم🙏🙏👶 اگرم مطمئن شدی که باردار نیستی حتما یه دکتر زنان برو داروهای میکرو یکم عوارض داره خدا نکرده کیست نشده باشه ❤❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
بچه ها کسی نبود سوال منو جواب بده؟؟کسی نبوده بعد از میکرو منفی پریودش عقب افتاده باشه؟؟ من ۳۶ روز از ...

عزیزم منم دی ماه ای وی اف منفی داشتم پریود بعد منفی مثل شما عقب انداختم

قربونت عزیزم، خیلی لطف داری، ان شالله قسمت تک تک منتظرای مادر شدن بشه.  ،،،  همسرم بی بی چ ...

عزیزم درکت میکنم ، اونروز که اومدی گفتی منفی خیلی خیلی ناراحتت شدم ،همش میگفتم خدایا میشه تو این ماه رجب دلش شاد بشه ،بخدا خیلی خوشحالم برات ،الهی که ۹ ماه رو با سلامتی بگذرونی و با عشق بغلش کنی 😍😍😍 دیگه خوشحال باش صددرصد مامانی😍😍😍

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
الهی فدات شم عزیزم وای نمیدونی چه حالی دارم بخدا دارم گریه میکنم مبارک مامان شدنت خیلی خیلی به خودت ...

قربونت بشم عزیزم که دل به این پاکی داری، مطمئن که از دعای شماست که خدا به منم نظر کرده آخه دعا در حق بقیه گیراتره،،  منم دعا میکنم که خدا جواب این دل پاکتو بده و به تمام حاجات دلت برسی و اینبار من منتظر خبرهای خوش از طرف شما باشم،،   یه دنیا ممنونم

واي خداي من چقدر خوشحال شدم ديشب اومدم ببينم خبري ازتون شد ديدم نيستيد الان دوباره اومدم چون ميدونست ...

قربونت عزیزم، شما همیشه منو راهنمایی کردید و به من انرژی مثبت دادید، یه دنیا ممنونتونم، این چند روز رسما افسرده شده بودم،،، فکر کنید من بی علایم و با بی بی منفی روز ۱۴ الان همه میگن مثبت شدم،،،  بنظر شما هم مثبته؟؟؟؟  اشکالی نداره عددش تو اون رنج آزمایشگاه نیست؟؟؟

به به حسابی مبارک باشه عزیزم من پستتونو پیدا نکردم عالی ایشالله ی بارداری عالی و راحت داری نی نی ...

ممنونم عزیزم ان شالله شما هم دیگه درگیر همانتوم نشید و بارداری راحتی داشته باشید و نی نی تونو سالم بغلتون بگیرید

عزیزم درکت میکنم ، اونروز که اومدی گفتی منفی خیلی خیلی ناراحتت شدم ،همش میگفتم خدایا میشه تو این ماه ...

ممنونم عزیزم، واقعا برام معجزه شدش بخاطر همینم هنوز خودمو همسرم باور نمیکنیم،،،  قبلنا فکر میکردم اگه یه روز آزمایشم مثبت بشه زمین و زمانو یکی میکنم پلی الان فقط دوتایی تو شوک هستیم و میترسیم یکدفعه متوجه بشیم که منفی بوده، الانم هرچی به همسرم میگم همه دوستام میگن این مثبته همش با یه تردیدی میگه آن شالله که همینطوره،،، ان شالله هیچ زن و شوهری به اینجایی که ما هستیم نرسن که همش بترسن کاخ ارزوهاشون خراب بشه،، 

خدا نی نی شما رو هم حفظ کنه،،،   الان ما باید هفته بعد تعطیلات بریم رویان؟؟؟؟  همیشه من میخواستم نوبت مطب بگیرم یک ماه طول میکشید نکنه الان هم ماهارو یک ماه بعد پذیرش کنن؟؟؟  نوبت مطب بگیریم یا سونو؟؟؟

خوب میشی ان شاء الله.من استثنام.گفتم هنوز دارم یعنی اینکه حال الانتو درک میکنم..غذاهای ابکی نخور.غذا ...

مرسی عزیززززم ممنونم 😘😘😘

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش