2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045427 بازدید | 684466 پست
ان شالله به وقت همین اذان دفعه دیگه مثبت میشید،،  میدونم چقدر سخته خودم آبان پانکچر شدم و از ده ...

عزیزم اگر درست کتوجه شده باشم ازمایشتون مثبت شده

تبریک میگم خیلی خیلییی خوشحال شدم گلم

🥰🥰

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام دوستان، این ازمایش مثبته یا منفیه؟

الهی فدات شم عزیزم وای نمیدونی چه حالی دارم بخدا دارم گریه میکنم مبارک مامان شدنت خیلی خیلی به خودت و همسرت تبریک میگم

امروز برات سوره مریم رو خوندم نمیدونی با دل شکسته گفتم خدا چرا حاجتشو ندادی من از روز انتقالت هر روز برات آیت الکرسی خوندم وای انگار خواهر خودمی با تمام وجودم بهت تبریک میگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان، این ازمایش مثبته یا منفیه؟

واي خداي من چقدر خوشحال شدم ديشب اومدم ببينم خبري ازتون شد ديدم نيستيد الان دوباره اومدم چون ميدونستم امروز آزمايش داريد.

ان شاءالله که به حق پنج تن صحيح و سالم ني ني يا ني ني هاتون رو بغل بگيري.

گفتم سال تحويل ان شاءالله سه نفري پاي سفره هفت سين هستيد بازم تبريک عزيزم 

خدایا شکرت
اره عزیزم امروز موعد ازمایشم بود رفتم ازمایش دادم،    اگه مثبته پس اون رنج های کنارش چی می ...

مثبت شدی عزیزم...خداروهزارمرتبه شکر.خیلی خیلی تبریک میگم .خیلی خوشحال شدم 😍😍😍😍😍💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ممنونم عزیزم، والا خودمم متوجه نشده بودم مثبته یا منفی ولی همه دوستان بالاتفاق میگن مثبته

به به حسابی مبارک باشه عزیزم

من پستتونو پیدا نکردم

عالی

ایشالله ی بارداری عالی و راحت داری

نی نی رو بغل میکنی عزیزم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
خانما ی سوال  من به دکتر زنانم نگفتم که میکرو کردم ،این مشکل ساز میشه به نظرتون؟ و اینکه اگر ...

عزیزم تو ازمایش غربالگری اول و دوم باید بگی که ای وی اف کردی.سونو نمیخاد بگی.واسه ازمایشش باید بگی.

درمورد زایمان هم بله عزیزم.میتونی طبیعی زایمان کنی اگه شرایطت اوکی باشه.

بچه ها کسی نبود سوال منو جواب بده؟؟کسی نبوده بعد از میکرو منفی پریودش عقب افتاده باشه؟؟ من ۳۶ روز از ...

عزیزم به خاطر استفاده از داروها طبیعیه عقب افتادن پریود..بی بی چکم بزن یه بار دیگه.ان شاء الله مامان شدی خبر نداری😍

واسه من تاریخ سونو با تاریخ انتقال و تاریخ پریود دقیقا یکی هستن

برای من میگفت چون قدت یلنده و ارتفاع رحمت بالاست.

بچه ها قد بلند و کشیدن ، و سونو چون بر طبق اندازه ، سن رو حدس میزنه بالاتره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم تو ازمایش غربالگری اول و دوم باید بگی که ای وی اف کردی.سونو نمیخاد بگی.واسه ازمایشش باید بگی. ...

سارا جون چرا بايد تو آزمايشات بگيم اي وي اف كرديم ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم تو ازمایش غربالگری اول و دوم باید بگی که ای وی اف کردی.سونو نمیخاد بگی.واسه ازمایشش باید بگی. ...

مرسی که جواب دادی عزیزم .خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه . من از بی بی چک خوشم نمیاد استفاده نمیکنم تا چن روز دیگه صبر میکنم اگه پریود نشدم که این ماه پریودمو از دست دادم . اونموقع تست میدم.

بچه ها کسی نبود سوال منو جواب بده؟؟کسی نبوده بعد از میکرو منفی پریودش عقب افتاده باشه؟؟ من ۳۶ روز از ...

عزیزم بی بی چک نذاشتی بعضییا هستن بعد از میکرو طبیعی باردار میشن انشالله که شما جزءشون باشین❤❤..بعضی وقتا هم واسه بعضیا اثر داروها میمونه تو بدن و یکم سیکلو به هم میریزه 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

سارا جون ازمایشو گفتم و تو برگه هم زده که ای وی اف مثبت ،حالا موندم چجوری ازمایشمو به دکترم نشون بدم 😐😐😐😐

سونو رو نمیدونستم که باید میگفتم یا نه 

ممنون عزیزم لطف کردی