2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
میگم آخه خواهر منم دکتره، عمومی، میگه که واسه مریض های دیگه نمیتونم مسولیت قبول کنم میگم برید! ولی ت ...

با ماسک و دستکش و خانم دکتره میگفت عینک هم بزنید حتما برو.اومدی خونه هم لباستو بریز لباسشویی دوش بگیر.توکل به خدا.برو.سونوی غیر ضروری رو نباید رفت..

مثلا یکی مثل من که دلش به نی نیش تنگ شده و هی دلش قنج میره که بره سونو ببیندش کارش اشتباهه 😂

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
با ماسک و دستکش و خانم دکتره میگفت عینک هم بزنید حتما برو.اومدی خونه هم لباستو بریز لباسشویی دوش بگی ...

عزیزمممم چقدر مامان مهربونی هستی تو، الهی نی نی ات سالم بغل کنی

بلی تا حالا رعایت کردیم از این ببعد هم رعایت میکنیم، توکل بر خدا...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزمممم چقدر مامان مهربونی هستی تو، الهی نی نی ات سالم بغل کنی بلی تا حالا رعایت کردیم از این ببعد ...

مرسی عزیزم.خودت مهربونی .هم چنین گلم😘😘

باشه بهتر میشه یعنی؟؟ اره هپارین میزنم روزی دوبار.. شیاف هم دارم شبی یک عدد..

خیلی خوب میشه 

اولش نمیدونستم انگار پام فلج میشد ولی خانومی ک برام امپول میزنن گفتن اینکارو کنم

جای هپارین کبود میشه؟

آخه دکترم با ان تی حساب میکنه هفته های بارداریمو!  فکرکنم دوقلوها اکثرا یه خرده زودتر دنیا میا ...

من میتونستم صبر کنم. اما دکترم قبول نکرد.چون میخواستم با خودش باشم قبول کردم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من میتونستم صبر کنم. اما دکترم قبول نکرد.چون میخواستم با خودش باشم قبول کردم.

منم دوس داشتم نی نی هات فروردین دنیا بیان 😁 ولی خوب اینطوری بهتر شد.زودتر بغلشون گرفتی😍

منم رفتم آزمایش دادم

روز ۱۲ انتقاله

تازه اگر درست حساب کنیم از زمان انتقال ۱۱روز گذشته اما همه آزمایشگاها از پنجم به بعد باز بودن

نمیدونم اشتباه کردم رفتم آزمایش یا نه🤔

پروردگارا! درآغوشم بگیر
مرجان نی نی ها شبیه همن؟😍😍 شبیه خودتن یا باباشون؟پسرت دوسشون داره؟😃 حساس نشده؟ چقدر سوال پرسیدم ...

نه عزیزم. اصلا شبیه نیستن.

یکی شبیه پسر اولمه. 

اون یکی بورتره چشاشم طوسیه.احتمالا روشنه بشه مثل خودم.

آره خدا رو شکر.

ولی خوب خیلی یهشون ور میره.

یک بار با قنداق فرنگی یکیشون رو آورده بود از تخت پایین.

قنداق اون یکی روی تخت خالی افتاده بود ، فکر کردم انداختتش پشت تخت.چنان جیغی زدم.

خودشم اومد گف بهم وای چقد نی نی سنگینه، دستم داغون شد.

حساس ک هست ، 

از طرف نی نی ها کادو گرفتیم براش ، میگه من ک میفهمم، اینا نمیتونن برن چیزی بخرن و ....

مرسی بابت توضیح کامل🌸 مهم آینه نی نی هات سالم بغل مامانی هستن. حالا یه هفته زودتر یا دیرتر. آمپول ...

نه نزده بودم.

من طبق سونوان تی ۳۷ و یک روز بودم.

ولی طبق انتقال ، یک هفته عقبتر بود.

میگن دو قلوها ۲ هفته جلوترن.

نه عزیزم. اصلا شبیه نیستن. یکی شبیه پسر اولمه.  اون یکی بورتره چشاشم طوسیه.احتمالا روشنه بشه ...

ای جان دلم.خدا حفظشون کنه .دلم خاست بغلشون کنم 😍😍 چشم طوسی 😍😍

چه بامزه س پسر اولت 😂 خدا حفظش کنه.خودش میدونه که اونا خرید نمیکنن 😂😍 

یه چشمت بس کلا به پسر اولت باشه همیشه .خودشم کوچولوعه.😍 حدس میزدم که این کارا رو کنه .😁

منم دوس داشتم نی نی هات فروردین دنیا بیان 😁 ولی خوب اینطوری بهتر شد.زودتر بغلشون گرفتی😍

ب فروردین ک نمیرسیدن.

نهایت امروز آخرین مهلتم بود.

ولی خوب عدد تولدشون باحال شد .۱۲/۲۱

ای جان دلم.خدا حفظشون کنه .دلم خاست بغلشون کنم 😍😍 چشم طوسی 😍😍 چه بامزه س پسر اولت 😂 خدا حفظش ک ...

دقیقا .

شبا ۳ تا بچه رو خواب میکنم.

باباشون بیاد ، باید جبران کنه.