2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست
طبق انتقال ۳۶ هفته و یک روز. طبق سونو یک هفته جلوتر. دکتری ک تا آخر تحت نظرش بودم ، میگفت یک هفته ...

مرسی بابت توضیح کامل🌸

مهم آینه نی نی هات سالم بغل مامانی هستن. حالا یه هفته زودتر یا دیرتر.

آمپول ریه زده بودین? هفته چند زدین?

منم هم عقیده ام با شما.  بعد به دنیااومدن بچه انقدر تو بیمارستان ادمو میترسونن و تاکید میکنن ک ...

خواهر من همش میگفت بچم منو میبخشه

چی میشه چیکار کنم

والا ماشالله هر جا مییریم بهش میگن مطمانی دوسالش

سه سالش نیست

بنظر منم ربطی نداره

ژنتیک 

خواهر من هنوز بابت اینکه پیرش شیر نخورد ناراحته بعد ۲.۵ سال

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه دکترم با ان تی حساب میکنه هفته های بارداریمو!  فکرکنم دوقلوها اکثرا یه خرده زودتر دنیا میا ...

مگه تاریخای متفاوتی میدن? 

برا من از اول همه سونوهام یک تاریخ رو گفتن 

خواهر من همش میگفت بچم منو میبخشه چی میشه چیکار کنم والا ماشالله هر جا مییریم بهش میگن مطمانی دوسا ...

درکش میکنم 😁 منم تا چندسال غصه میخوردم.حتی خجالتم میکشیدم از  بقیه به خاطر این که بچم شیرخشک میخوره.انقدر که دکتر و پرستارها میگفتن وااای شیرخشک ندی ها 😐 تا بیست روز با قنداغ بچه رو سیر میکردم.دراین حد مقاومت کردم 😂 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام دوستای گلم، یعنی ان تی هم نریم تو این اوضاع؟! آخه خیلیا میگن سونو نرید! ان تی هم نرم دیگه؟!&nbs ...

نه عزیزم ختمن برووو ان تی خیلی مهمه

منم الان اومدم انومالی

ان تی جز واجباته

غیر ضروری میگن نرید

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام دوستای گلم، یعنی ان تی هم نریم تو این اوضاع؟! آخه خیلیا میگن سونو نرید! ان تی هم نرم دیگه؟!&nbs ...

سلام.والا دکتر که میارن تو تلویزیون میگن حتما برید با رعایت نکات بهداشتی..نمیدونم که .ادم میترسه 😕

مگه تاریخای متفاوتی میدن?  برا من از اول همه سونوهام یک تاریخ رو گفتن

واسه من فرق میکرد چند روز.انومالی چند روز سنو بیشتر نشون داد.ولی دکترم گفت همون ان تی درستتره.بااون حساب کرد

سلام.والا دکتر که میارن تو تلویزیون میگن حتما برید با رعایت نکات بهداشتی..نمیدونم که .ادم میترسه 😕

میگم آخه خواهر منم دکتره، عمومی، میگه که واسه مریض های دیگه نمیتونم مسولیت قبول کنم میگم برید! ولی تو فکر کن جنگ شده و سونو هم نیست! اینجا هم یکی دوتا از بچه ها گفتن سونو نرید به شک افتادم

آخه من چطور ان تی نرم؟!!!!