2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045243 بازدید | 684441 پست
خیلی دردناکه مال من که سفت شده و پوستش بی حسه یه جایی خوندم اگر دوتا رو یکی نکنی و با دوتا سوزن بز ...

برای من یک دونه است تو یک سرنگ..خیلی خسته کننده و دردناکه خدا کنه زود قطعش کنه دکتر ..

شما از کی شروع کردید؟ من از ۱۰ اسفند شروع شد تزریقهام.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی‌؟ به خدا منم دلم یه ذره شده ولی حسابی مشغولم، هم مشغول نی نی هم یادگیری بچه داری&nbs ...

سلام گلم.قربونت برم .خداقوت.بچه داری مخصوصا دوماه اول خیلی سخته ؛تا قلق بچه بیاد دست مادر..به خودت خیلی برس از لحاظ تغذیه و مکمل که انرژی داشته باشی درخدمت کاکل پسر باشی..

اکثرمراکز ای وی اف فعلا تعطیل شدن به خاطر ویروس.تا بعد عید که ان شاء الله اوضاع خوب بشه

مرسی بابت راهنماییت.یه تحقیق کنم بس درباره محب کوثر ببینم دکتری داره که بعد عید منو پذیرش کنه ! دکتر خودم از ترس ویروس یه ماهه پیچیده رفته! خیلی از چشمم افتاد بابت این کارش.داروهامو دارم ازاد میگیرم ...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من هم اطرافم خيلي پسر شيرخشكي ديدم ، يعني كلا حالا بعدا متوجه ميشي توي همه زمينه هاي راحت طلب هستن . ...

سلام عزیزم

من که دوتا شیشه و دوتا پستونک گرفتم از الان گذاشتم کنار واسش . معلومه تنبل تشریف داره فسقل خان.

سردخترمم اصلا شیر نداشتم.خیلی خیلی اذیت شدم!این یکی بدتر.سایز سینه هام که اصلا فرقی نکرده از اول بارداریم.همون ۶۵ مونده 😐نرم تر از قبل هم شده!معلومه که هیچی نداره!میخام از اولین روز به شیر خشک عادتش بدم!به نظرت کار بدیه ؟؟!🙈

خانما من با مصرف دمیترون یکی شب یکی روز بازم همش بالامیارم هرچی میخورم گلاب به روتون برمیگرده 😟 شبا ...

درکت میکنم.جز تحمل کاری نمیشه کرد!من هنوز روزی دوتا دمیترون میخورم..

خانومی شما درس ۳۷ هفته زایمان کردین? یا ۳۷ و چند روز?

طبق انتقال ۳۶ هفته و یک روز.

طبق سونو یک هفته جلوتر.

دکتری ک تا آخر تحت نظرش بودم ، میگفت یک هفته دیگه میتونی صبر کنی ، یعنی تا امروز.

ولی چون خودش دولتی بود فقط و بخاطر کرونا اورژانسیا میرفتن اونجا، نشد باهاش اداما بدم. ده روز آخر دکترم رو تغییر دادم.

این یکی محتاط تره و گفت کافیه دیگه.وزنشون خوبه و چون قند بارداری داشتم ، میترسید صبر کنم بچه ها یه چیزیشون بشه.

بر خلاف میلم ، زودتر زایمان کردم. دقیقا همچین روزی هفته پیش ساعت ۴ و ۴ و ربع.

اگر کمی می موندم ، پسر کوچولوترمم بالای ۳ کیلو میشد.

ولی خوب حتما صلاحی در این بوده.

ریسک نکردم چون ، دکترم ، مسئولیت تیم زایمان رو داشت و ....

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من ان تی زده بود ۲۵ اسفند. ۲۱ ام بدنیا اومده بودن. ۳ سانت دهانه رحمم باز شده بود.

آخه دکترم با ان تی حساب میکنه هفته های بارداریمو! 

فکرکنم دوقلوها اکثرا یه خرده زودتر دنیا میان.خاله منم چندماه پیش دوقلوهاش تو ۳۶ هفته دنیااومدن.بااینکه خیلی مراعات میکردو استراحت بود

سلام عزیزم من که دوتا شیشه و دوتا پستونک گرفتم از الان گذاشتم کنار واسش . معلومه تنبل تشریف داره فس ...

منم میخوام حتمن اولششیر کمکی کمکی بدم

اخه مطمانم اولش شیرم سیرش نمیکنه واقعا

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
طبق انتقال ۳۶ هفته و یک روز. طبق سونو یک هفته جلوتر. دکتری ک تا آخر تحت نظرش بودم ، میگفت یک هفته ...

مرجان نی نی ها شبیه همن؟😍😍 شبیه خودتن یا باباشون؟پسرت دوسشون داره؟😃 حساس نشده؟

چقدر سوال پرسیدم 🙈

منم میخوام حتمن اولششیر کمکی کمکی بدم اخه مطمانم اولش شیرم سیرش نمیکنه واقعا

من که انقدر عذاب کشیدم سر شیر دادن و مقاومت کردن سر شیرخشکی نشدن دخترم، واسه این یکی هرکی میبینتم میگه شیشه و شیرخشک حتما بخر 😁 

دخترم شیرخشکی شد؛ خیلی غصه خوردم؛ میگفتم ضعیف میشه.قدش کوتاه میشه و این حرفها.ولی الان ماشاالله از همه بچه های هم سن و سالش قدش بلندترو باهوشتره.پنج سالگی کتاب فارسی اولو روون میخوند.مثل بلبل انگلیسی صحبت میکنه.تمام ریاضی رو ذهنی رو حساب میکنه برعکس بقیه هم کلاسیهاش.منظورم اینه که این که میگن شیرخشک و پستونک خوب نیست واسه بچه ،به نظرم اینطور نیست! فقط دردسر اماده کردنش خوب نیست برخلاف شیرمادر که همیشه اماده س 

من که انقدر عذاب کشیدم سر شیر دادن و مقاومت کردن سر شیرخشکی نشدن دخترم، واسه این یکی هرکی میبینتم می ...

نه بابا ربطی نداره

من خودمم شیر مادرم تلخ بوده نخوردم

شیرخشکیو

از همه بچه های همسن و سالم هم جاقتر هم استخون دار تر

خواهرم همینطور قد بلند استخون جفتمون هم درشت

اصلا ربطی نداره

والا الان انقدر تغذیه هانون یجوریه

من خودم میگم مگه من چی بخورم این شیر خشک کلی هم ویتامین داره توش

البته نظر منه ها

نمیکم درسته

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
نه بابا ربطی نداره من خودمم شیر مادرم تلخ بوده نخوردم شیرخشکیو از همه بچه های همسن و سالم هم جاقت ...

منم هم عقیده ام با شما.

بعد به دنیااومدن بچه انقدر تو بیمارستان ادمو میترسونن و تاکید میکنن که شیر خشک نده و فقط شیرمادر خوبه که اکثرا مادرها از این که شیرخشک میدن به نوزاداشون افسردگی میگیرن !خیلی دیدم تو اطرافم که سراین قضیه واقعا ناراحتن و عذاب وجدان دارن!