2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
خیلی دردناکه مال من که سفت شده و پوستش بی حسه یه جایی خوندم اگر دوتا رو یکی نکنی و با دوتا سوزن بز ...

عزیزم من دوتارو جداگونه زدم و خدارو شکر مشکلی پیش نیومد برام، البته 10 روز بیشتر نزدم

مبااارکت باشه😍😍😘😘 خدارو هزاران بار شکر علائمم داشتی؟؟

ممنون عزیز دلم،به امید خدا به زودی واسه خودتون

شب سوم بود فک کنم رحمم یه تیر خیلی بدی کشیدی،روز ۵ هم لکه بینی خیلی کم داشتم بعضی وقت ها رحمم میگرفت و ول میکرد،سینه هامم سفت شده بود که دیگه این فک کنم به خاطر پروژسترون بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان  ببخشید همین نیم ساعت پیش  جواب ازمایشمو گرفتم به لطف خدا ودعای شمای دوستان رو ...

به به تبریک میگم عزیزم.ایشالا به سلامتی

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
الان جواب گرفتم ،سه هزار بود بنظرتون خیلی بالا نیست ،نگران شدم

عالیه گلم.تبریک میگم

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
شما امپول پروژسترون و از کی قطع کردید ؟ شیاف هم استفاده میکنید

از 5 روز قبل از انتقال تا چهار روز بعدش آمپول، دیگه بعد از اون روزی یه دونه شیاف، تا بعد از عید ان شاالله برم دکتر ببینم چی میگه، شما آمپول دارید؟ 

سلام هرکس میدونه منتظر جوابشم من هفته های بارداریمو با کدوم سونو حساب کنم ان تی یا انومالی؟؟؟؟؟؟

عزيزم بهترین سونو ان تی هست 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام زینبی فکرکنم شمابودی گفتی 100هزارصلوات توماه رجب فرستادی میشه بگی روزی چندتسبیح میفرستادی من ا ...

سلام عزیزم خوبی

راستش من همسرم و خانواده رو هم بسیج کردم کمکم تک و تنها سخت بود

روزی 3300 تا صلوات حدودا میشه

چشم حتما شماهم برامن دعا کنید😓🙏🙏

انشاالله دختر گلت رو به موقع و سالم در آغوش ميگيري 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم خوبی راستش من همسرم و خانواده رو هم بسیج کردم کمکم تک و تنها سخت بود روزی 3300 تا صلوات ...

سلام زينب جون خوبي گلم دلمون واست تنگ شده كلي 

گل پسرت خوبه 💋💋💋💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان  ببخشید همین نیم ساعت پیش  جواب ازمایشمو گرفتم به لطف خدا ودعای شمای دوستان رو ...

مبارك باشه مامان خانوم انشاالله قسمت همه منتظرا ❤️❤️❤️

اینم عکس شیافم هست عزیزم

عزيزم اين شياف رو ركتال ميزارن يا واژينال ؟ 

زينب جون سلام خوبي؟! ازت بي خبر بودم به سلامتي گل پسرت به دنيا اومد؟! كجا سزارين شدي؟! زينب جون شم ...

سلام عزیزم خدا رو شکر خودت خوبی‌؟ نی نی خوبه؟ 

آره گلم بهمن ماه دنیا اومد و حسابی مشغول‌ش شدم 

عزیزم نیکان سزارین شدم با دکتر اشرفی از خود دکتر راضی بودم ولی از کادر بیمارستان سر قضیه شیردهی خیلی گله دارم، آموزش خوبی ندادن، بچم شیر خشکی شده، نهایت روزی یکی دو بار سینه خودمو میگیره، شیرمم کمه خیلی شرایط خوبی نیست

گلم نمیخوام نق بزنم، هدفم اینه شما به درد من مبتلا نشید

حسابی در مورد شیر دهی و بچه داری تحقیق و مطالعه کنین و فیلم های آموزشی ببینین، شیردهی خیلی نکته داره

اما سونو آنومالی رویان پیش دکتر احمدی انجام دادم و راضی بودم

یه نکته دیگه هم در مورد زایمان و مراقبت های بارداری بگم، از تجربه خودم، نهایت تا همین سونو آنومالی برین رویان و مراکز ناباروری، واسه زایمان یه دکتر متعهد که سرش خلوت باشه پیدا کنین، خیلی بهتره