2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست
ممنون عزیزم⚘ دعا کنید بیشتر بشه بتام و به خیر بگذره این ایام پر از استرس..

ان شاالله که تا سه روز دیگه نی نیا حسابی میچسبن به مامانشون و با یه بتای تپل خوشحالمون میکنی🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما من با مصرف دمیترون یکی شب یکی روز بازم همش بالامیارم هرچی میخورم گلاب به روتون برمیگرده 😟 شبا واقعا نمیخوام صبح بشه مدام حالت تهوع دارم ولی گشنمه همش 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
مرسی عزیزم‌احتمال خیلی زیاد دوتاش گرفته منم می خوام دوتا جنینامو انتقال بدم‌بلاستن فقط نمی دونم بعد ...

دومی که شدی میزی بهت ال دی میده سومی انتقال میده

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
خانومای خوشگل شما تا کی شیاف یا آمپول پرورسترون داشتین؟؟؟؟ منتظر جواباتونم

دو تا از دوستانم تا چهر ماه اول بارداری امپول و شیاف رو داشتند بعد چهارماه قطع کردند و این بستگی به خودتون و وضعیت جنین داره..

شييا جون ديگه بعد آنومالي كي وقت سونو هست و ديگه چه كارهايي بايد انجام داد؟

یه آزمایش خون هست برای قند و اینجور چیزا برای مادر که بین هفته ۲۴ تا ۲۸ باید انجام بشه. یه سونو هم فکر میکنم هفته ۲۶ تا ۲۸ انجام میدن.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

من.تا هفته36 داشتم شیاف 1دونه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بچه ها من دیروزازمایش دادم بتام شد۴۱۳۵ خیلی بالا نیست به نظرتون؟بعدمرکزبستس هرچی زنگ میزنم الان ...

مبارکه. بتای من روز ۱۶ انتقال ۵۰۱۸ بود. همه داروهات رو به همون روال قبل ادامه بده تا سونوی قلب انشاالله. اسید فولیک هم داری؟

شیاف رو تا هفته ۱۴ داشتم. آمپول پروژسترون تا هفته ۱۰