2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
ان شاالله مثبته آزمایشت مبارکت باشه

ممنونم عزیزم ...انشالله نی نی شما هم این ماه اومده تو دلت🙏🙏❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سلام عزیزم الان زنگ زدم ازمایشگاه گفتند بتات ۶۸ هست و باتوجه به اینکه ۴۸ ساعت دیگه ازمایشگاه ها بسته ...

مبارکت باشه عزیزم😍😍😍😍..انشالله که خیره ..به امید خدا به سلامتی و دلخوش  بغل بگیریشون🙏🙏❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متأسفم که تجربه بدی داشتی. من دکترم گفت ان‌تی رو برم رستاک، آنومالی هم رفتم همونجا. توی ان‌تی خیلی ...

خب خداروشكر ني نيت پوزيشنش خوب بوده

ولي من حرف اينه اگه پوزيشن خوب نيس بايد به بچه و مادر فرصت بدن آخه ضربه زدن اونم با اون شدت اصلا درست نيس منكه قبض روح شده بودم آخر فهميد من با انتقال باردار شدم گفت اي وي افيها همينجور ترسو هستن پاشو برو يه چيز شيرين بخور بيا

باورت نميشه زير شكمم از فشار انگشتاش كبود شده

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
متأسفم که تجربه بدی داشتی. من دکترم گفت ان‌تی رو برم رستاک، آنومالی هم رفتم همونجا. توی ان‌تی خیلی ...

شييا جون ديگه بعد آنومالي كي وقت سونو هست و ديگه چه كارهايي بايد انجام داد؟

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

سلام بچه ها من دیروزازمایش دادم بتام شد۴۱۳۵ خیلی بالا نیست به نظرتون؟بعدمرکزبستس هرچی زنگ میزنم الانم دکترا نیستن من چیکاربایدبکنم داروهاموچطورمصرف کنم همون روال قبلوپیش برم؟چه مراقبت هایی لازمه ؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
سلام بچه ها من دیروزازمایش دادم بتام شد۴۱۳۵ خیلی بالا نیست به نظرتون؟بعدمرکزبستس هرچی زنگ میزنم الان ...

مبارکت باشه ان شاء الله کدوم مرکز بودی و روز چندم انتقالت؟؟

مرکز من به من گفت اگه مثبت بود داروها رو تا دوهفته ی دیگه به همون روال قبل ادامه میدی بعد تعطیلات بیا اینجا..

مبارکت باشه عزیزم😍😍😍😍..انشالله که خیره ..به امید خدا به سلامتی و دلخوش  بغل بگیریشون🙏🙏❤❤

ممنون عزیزم⚘ الان زنگ زدم مرکز منشی گفت بتا عددش کمه داروهات رو بخور و بعد سه روز برو آزمایش...احتمالا من شنبه برم...خییلی دعا کنید منو ناامید نشم..🙏🏻

ممنون عزیزم⚘ الان زنگ زدم مرکز منشی گفت بتا عددش کمه داروهات رو بخور و بعد سه روز برو آزمایش...احتما ...

توکل بر خدا.عزیزم....ده تا صلوات فرستادم برات انشالله که با خبرای خوش میای🙏🙏🙏❤❤❤ 

مبارکت باشه ان شاء الله کدوم مرکز بودی و روز چندم انتقالت؟؟ مرکز من به من گفت اگه مثبت بود داروها ر ...

ابن سینا روز۱۵انتقال هستم جنین بلاست

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
ممنونم عزیزم ایشالله قسمت شما ۲تا

مرسی عزیزم‌احتمال خیلی زیاد دوتاش گرفته منم می خوام دوتا جنینامو انتقال بدم‌بلاستن فقط نمی دونم بعد دوتا پری انتقال میدن یا ۳تا 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود