2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خیلی ممنونم😘😘بار اول بود آزمایشم پنجشنبه ست ❤❤❤❤

ان شاالله مثبته آزمایشت مبارکت باشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
شاید با آب ولرم ماساژ دادن دردش کمتر کنه عزیزم، آی وی اف انجام دادین؟ جنسیت دوقلوها تون مشخص شده.&nb ...

پنجمین. ای وی. افم. جنسیت مشخص نشده

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش

سلام . الان دوماهه که دوهفته مونده موعدم دل درد شدید و سینه هام بشدت درد میگیره و سفت میشه الان موعدم ماه پیش موعدم دوم بود این ماه ۲۸ تم اینطورا موعدمه ولی الان ده یازده روزه بشدت درد دارم.کسی اینطوری هست؟من قبلا اینطوری نبودم دو روز مونده بود موعدم یه خورده درد داشتم.دلیلش چی میتونه باشه کسی میتونه کمکم کنه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه‌هایی که آزمایش داشتییین رفتین دادین؟! کی میاد جوابتون؟!

سلام عزیزم الان زنگ زدم ازمایشگاه گفتند بتات ۶۸ هست و باتوجه به اینکه ۴۸ ساعت دیگه ازمایشگاه ها بسته است با دکترت مشورت کن اگه صلاح دید فردا ساعت ۷ شب بیا ازمایش انجام بده ولی اگه اصرارش به ۴۸ ساعت بود که باید بری بیمارستان..

به نظرتون بتا ۶۸ برای روز ۱۳ انتقال خوبه؟ امیدوارم باشم؟؟ خییلی گریه ام گرفت از شادی...

خیلی دعا کنید..

سلام عزیزم الان زنگ زدم ازمایشگاه گفتند بتات ۶۸ هست و باتوجه به اینکه ۴۸ ساعت دیگه ازمایشگاه ها بسته ...

واااایییی🤩🤩🤩🤩

خداااارو شکر

خدارو هزاران مرتبه شکر

من فقط میدونم عددش اونقدری مهم نیست که دوبرابرشدنش تو ۴۸ساعت مهمه

خیلی خوشحال شدمممم💃🏻💃🏻💃🏻

پروردگارا! درآغوشم بگیر
به همه جا زنگ زدی؟ بسته‌ن پنجشنبه؟!؟ بیمارستان دولتی ام آخه ریسکه واقعا

ممنون عزیزم⚘ دعا کن..

امروز اقام میپرسه ببینه بیمارستانهای خصوصی ازمایشگاهشون باز هست یانه..

ازمایشگاه ها همه بسته اند پرسیدیم..

به نظر شما فردا شب برم ازمایشگاه یا بگذارم پنج شنبه صبح برم..

خییلی نگرانم عدد بتام زیاد نیست یک وقت پوچ نباشه..

عزيز دلم كامل دركت ميكنم نترس قرار نيست هر اتفاقي كه واسه من افتاده واسه بقطه هم بيفته 

خيليا خونريزي شديد داشتن و بچه خاشونو سالم بغل كردن فقط اميدت به خدا باشه 

سونو داپلر هم گفتم برو چون دقيق تره 

بيا خصوصي بهت پيام دادم اونجا 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

[QUOTE=128893951]سلام عزیزم الان زنگ زدم ازمایشگاه گفتند بتات ۶۸ هست و باتوجه به اینکه ۴۸ ساعت دیگه ازمایشگاه ها بسته ...[/QUOTای جانم .تبریک میگم بتات عالیه .مامان شدنت مبارک باشه گلم

با این وضع کرونا میترسم برای پدر و مادرم  هنسرم مجبوره بره اداره  از حون خودم نمیترسم ول ...

پس اگه رفتي اصلا كار نكن فقط بايد استراحت باشي و براي دستشويي بلند بشي دراز كش هم غذا بخور چون وقتي ميشيني به رحم فشار مياد  اصلا نترس 

داروهاتم نميشه بيشتر از اين بشه 

اگه اين جفت بره بالا خونريزي قطع ميشه 

تونستي از آخرين سونوت به عكس واسم بفرست 

چيزاي نفخ دار هم اصلا نخور دير به دير  حموم برو فعلا كه همه جا بستست الان فقط استراحت كن از خونه بيرون نرو بعد عيد يه سونو جاي خوب پيدا كن انجام بده اگه دكتر خواست برات بنويسه حتما بگو داپلر بنويسه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنون عزیزم⚘ دعا کن.. امروز اقام میپرسه ببینه بیمارستانهای خصوصی ازمایشگاهشون باز هست یانه.. ازمای ...

نه بابا چرا پوچ باشه

مال بعضیا بالاست بعضیا پایین 

نگران نباش استراحت کن

به نظرم اگر میشه و میتونی بزار ۴۸ساعت بشه که خیالت راحت بشه ☺️

پروردگارا! درآغوشم بگیر