2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
منم دکتر پیری رفتم هیچی رو توضیح نداد.  کلا هم یه عکس بهم داد، اصلا هم حرف نزد. ولی نکوبوند تو ...

پيري انقدر كوبيد تو شكم من 😔

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من درد شدید کشاله ران سمت دارم. به راحتی نمی تونم بلند شم یا ببینم. دکتر میگه عادی برای دوقلو. ولی و ...

عزيزم منم اينطوري بودم به خاطر بارداري و دوقلوييه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم باور کن تمام مدت استراحت مطلق بودم  ولی از فردا مجبورم برم خونه ام  بخاطر این کرون ...

عزيزم اصلا نرو به خاطر خونريزيت بايد يكي باشه كاراتو بكنه 

ممنون جانم، بله من سیکلم نچرال بودش، از روز 3 پریود تا هفت شبی دوتا لتروزول،روزهای 8 و 9و 10 و 11 هم ...

چه خوب فقط روزاي اول انتقال آمپول پروژسترون داشتين 

ممنون از راهنماييت گلم

سلام عزیزم قربونت.  ما خوبیم😊 البته اگه کرونا بذاره فعلا که قرنطینه اییم. کمبود ویتامی ...

فدات شم خداروشكر خب مكمل ويتامين د بخور حتما 

مواظب خودتون باشيد 

❤️❤️

عزيزم يه سونو داپلر برو حتما 

سونو داپلر چی هست عزیزم ؟

تو مراکز سونوگرافی انجامش میدن ؟

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزيزم حتما حتما يه سونو داپلر بده پيش يه دكتر كه متخصص بارداري پرخطر برو  اشتباه منو نكن

عزیزم من شهرستان هستم 

الان همه مطب های دکتر خوب بسته هست 

حتی دکتر خودمم نیستش 😔

چجور پیدا کنم همچین دکتری رو اونم تو این موقع سال و کرونا 

ای خداد😭😭

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزيز دلم ياد روزاي خودم افتادم گريم گرفت  ولي مشكلي كه واسه من پيش اومد اصلا دوست ندارم   ...

منم همه اش به یادتم بخدا 

کل روز و شب گریه میکنم 

خیلی میترسم خیییلی 

من تجربه ی سقط داشتم جونم بالا اومد 

کلی وسیله گرفتم کلی نذر و نیاز کلی دعا و قران ختم 

خدا خودش فقط حالمو ببینه 

ببخش ناراحتت کردم شرمنده ام از روت 

عزيز دلم منم همينطور بودم دكتر ميگفت بالاترين دوز پروژسترون رو داري ميگيري ديگه بيشتر كاري برات انجا ...

😔😔😔

نمیدونم 

تو سونو فقط درمورد جفت گفت قلب و.. 

درمورد اب دور جنین نگفت 

عزیزم خونریزیت خون قرمز بود ؟

هماتوم داشتی با جفت سرراهی ؟

ممنونم گلم 

ببخش یاداوری کردم دردتو 

توردخدا حلالم کن 

عزيزم اصلا نرو به خاطر خونريزيت بايد يكي باشه كاراتو بكنه 

با این وضع کرونا میترسم برای پدر و مادرم 

هنسرم مجبوره بره اداره 

از حون خودم نمیترسم ولی برای بابا و مامانم میترسم 😭😭

وای خونه هم اگه رفتم مامانم برام غذا میفرسته 

کار خاصی نمیکنم اصلا 

مثل خودمی پس، منم فوبیای بی بی چک داشتم😀

آره اون اوایل اینقدر بی بی چک گذاشتم و منفی شد..

البته اگه مثبت شد جواب آزم حتما بی بی چک میگیرم تا عقده ی دو خطی شدن بی بی چک به دلم نمونه😁

فردا روز ۱۴ امه؟! به نظرتون من جای اول فروردین  ۲۸ام برم؟؟ روز ۱۲ میشه بلاست بودن نی‌نیا

من ۱۵ اسفند ۸ صبح انتقال داشتم مرکز به من گفتن یک فروردین ازمایش بده ولی دکترم گفت سه شنبه ۲۷ اسفند ازمایش جواب میده و ازمایش بدید که اگه ان شاء الله مثبت بود بیایید مطب پیشم..

من نمیدونم جنینم چندروزه بود فقط میدونم فریز بود ..

ولی ۴۸ ساعت بعد ازمایش اول دوباره باید آز بدهیم که میفته پنج شنبه که تعطیل رسمیه..

سلام شبتون به خیر بچه ها منم فردا ازمایش دارم میشه با اون قلب های پاکتون واسه منم دعا کنید خیلی استر ...

دوست عزیزم ان شاء الله جواب مثبت میگیری و به ما خبر خوش میدی از اعماق وجودم برات دعا کردم شما هم خیلی برام دعا کن که امروز جواب مثبت بگیرم..