2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045602 بازدید | 684475 پست

Mahbobbanoo عزیز دلم هم برای خودت هم برای خواهر عزیزت سوره مریم رو خوندم انشاالله نظر لطف خدا شامل حالتون بشه و هر دو مامان نی نی های سالم بشین انشاالله به برکت این ماه زودتر طعم مادر شدن رو بچشی

منو خواهرمم تو یکماه باردار شدیم و الان بچهامون هم سن هستد و فقط ۱۲ روز اختلاف سنی دارن . انشاالله برای شما و خواهرت هم این موضوع تکرار بشه 

سلام شبتون به خیر بچه ها منم فردا ازمایش دارم میشه با اون قلب های پاکتون واسه منم دعا کنید خیلی استر ...

انشاالله که با خبر خوش میای

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خیلی ممنونم😘😘بار اول بود آزمایشم پنجشنبه ست ❤❤❤❤

شاینا جان منم ازمایشم پنج شنبه ولی اینجا همه ازمایشگاهها تعطیله😐😐😐

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

[QUOTE=128839740] بی‌بی چک چقدر دوست ندارم بذارم نمیدونم چرا🤔🤔 هیشکی به نگفت عایا چهارشنبه برم جای جمعه آزمایش؟؟  بنظرم چهارشنبه برو ،چندمت میشه؟

شاینا جان منم ازمایشم پنج شنبه ولی اینجا همه ازمایشگاهها تعطیله😐😐😐

واقعا ؟تهرانی عزیزم؟من بیرون نرفتم نمیدونم 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
واقعا ؟تهرانی عزیزم؟من بیرون نرفتم نمیدونم 

نه عزیزم من شهرستانم امروز هر جا زنگ زدن گفتن تعطیل ، حالا تهرانو نمیدونم چطوریه

نه عزیزم من شهرستانم امروز هر جا زنگ زدن گفتن تعطیل ، حالا تهرانو نمیدونم چطوریه

بیمارستانای دولتی احتمالا باز باشه ولی ریسکشون بالاست  با رعایت همه نکات بهداشتی باید بری ❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
بیمارستانای دولتی احتمالا باز باشه ولی ریسکشون بالاست  با رعایت همه نکات بهداشتی باید بری ❤❤

نه ارزش نداره ، فردا ان شاالله میرم بدون نسخه آزمایش میدم

سلام دوستان  خوب هستید  بچه ها من تو چهارماهگی هستم  ولی خونریزیم قطع نمیشه  ...

عزيزم يه سونو داپلر برو حتما 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من با همسرم توافق کردیم که اگه انشالله آزمایش مثبت شد تا سه ماه به هیچکس نگیم نه خانواده من و نه همس ...

بهترين كار

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
هم هماتوم هم جفت سرراهی  ولی هیچ دارویی خونریزی بند نمیاره نهایت تا ۲ الی ۳ روز  بالاتری ...

عزيزم حتما حتما يه سونو داپلر بده پيش يه دكتر كه متخصص بارداري پرخطر برو 

اشتباه منو نكن 

سلام عزیزم میشه لیانا تگ کنی برام ؟😔

عزيز دلم ياد روزاي خودم افتادم گريم گرفت 

ولي مشكلي كه واسه من پيش اومد اصلا دوست ندارم  شما تجربش كني 

سونو داپلر يادت نره خدايي نكرده جفت به رحم نچسبيده باشه 

فقط واسه سونو برو بيرون همين 

تو خونه دراز بكش بيا خصوصيم حتما 

ممنونم عزیزدلم 😘😘 @لیانا21   اگه میشه کمک کنی ممنونت میشم 😔😔 برای خونریزی غیرقابل کنتر ...

عزيز دلم منم همينطور بودم دكتر ميگفت بالاترين دوز پروژسترون رو داري ميگيري ديگه بيشتر كاري برات انجام نميده 

فقط آزمايش خون بده كم خون نشده باشي چون من خونم اومد رو عدد ٩كه خطرناكه حتما چك كن استراحت داشته باش اصلا نزاري يبوست بشي واست صلوات ميفرستم جفت بره بالا خونريزيت قطع بشه و اينكه مايع آب دور جنين اندازش خوبه ؟