2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
@لیانا21     عزیزم دوستمون خونریزی دارن گفتن صداتون بزنم

ممنونم عزیزدلم 😘😘

@لیانا21   اگه میشه کمک کنی ممنونت میشم 😔😔

برای خونریزی غیرقابل کنترل چیکار کنم ...رفتم تو ۱۵ هفته 

روزانه ۴ تا پروژسترون و ۳ تا شیافت سیکلوژست میزنم 

توروخدا کمکم کنید 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم پس شرایطت ی خرده حساسه بایداستراحت مطلق باشی..نگران نباش ب امید خدا چیزی نمیشه داروهاتومرتب اس ...

هنه اش استراحت هستم 

صبح بیدار میشم میبینم این اتفاق افتاده 

اینقدر مراقبت میکنم که حد نداره 😔

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنه اش استراحت هستم  صبح بیدار میشم میبینم این اتفاق افتاده  اینقدر مراقبت میکنم که حد ن ...

ای بابا، دوز پروژسترونت خیییلی بالا هست، نرفتی سونو ببینی جنینا سالم هستن و اوضاع چطوریه؟ 

من هم دقیقا نگران همین سوال و جواب اطرافیانم هستم: اینکه اخرین پریودیت کی بود و .. اخه من تو دوماه ...

خوب تاریح اخرین پریود میشه ۱۴ تا ۱۹ روز قبل انتقال.  اونو بگو.  انشالله مثبتی. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
من هرچي ميگفتم بذاريد برم يه چيز شيرين بخورم نميذاشت فقط بيشرف ميكوبوند تو شكمم الان انقدر دلم درد م ...

منم دکتر پیری رفتم هیچی رو توضیح نداد.  کلا هم یه عکس بهم داد، اصلا هم حرف نزد. ولی نکوبوند تو شکمم.  گفت برو کوکاکولا بحور برگرد

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
هومت عزیزم دکتر بهت گفته قرص فولیکتو قطع کن اخه من شنبه رفتم دکتر گفتم مکملها رو بالا میارم دیگه نم ...

من هفته ۳۵ هستم

والا من یکماه پیش ازمایش دادم ففولم باید بالای ۱۰ میبود. ولی برا من ۵ بود

دکتر برام ۴۰ دونه قرص داد. گفت تموم شدن خودت باز بخر

شاید شما نیاز نداشتی دیگه

من یه قرص ویتامین هم دارم که هرروز میخورم. اونم تا اخر بارداری بهم داده

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

دوستان صبح ساعت ۷ میرم برا آزمایش خواهش میکنم در حد توانتون برام دعا کنید جوابم مثبت باشه و شرمنده همسرم نشم خیلی این ۱۳ روز دوروبرم بود و هوام رو داشت و خیلی ذوق داره...استرس دارم شدیدا..⚘

@دلارام

دوستان ای وی اف دلارام جون چی شد بالاخره؟؟

من ندیدم ازمایشش بسلامتی مثبت شد؟؟ 

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

من درد شدید کشاله ران سمت دارم. به راحتی نمی تونم بلند شم یا ببینم. دکتر میگه عادی برای دوقلو. ولی واقعا دارم. اذیت میشم. تجربه ای دارید کمکم کنه

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
دوستان صبح ساعت ۷ میرم برا آزمایش خواهش میکنم در حد توانتون برام دعا کنید جوابم مثبت باشه و شرمنده ه ...

ان شاالله که مثبتی و خوش خبر میای عزیزم، بی بی چک نذاشتی؟ 

من درد شدید کشاله ران سمت دارم. به راحتی نمی تونم بلند شم یا ببینم. دکتر میگه عادی برای دوقلو. ولی و ...

شاید با آب ولرم ماساژ دادن دردش کمتر کنه عزیزم، آی وی اف انجام دادین؟ جنسیت دوقلوها تون مشخص شده.