2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045820 بازدید | 684484 پست
انشاا.. که صحیح و سالم بغلشون میکنی گلم.

ممنونم گلم 

ان شاءالله😔

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
اره کاش باز بشه زودتر 

سلام عزیزم میشه لیانا تگ کنی برام ؟😔

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به من نیم ساعت قبل سونو گفتن بستنی بخورم.دیگه زاحت انجام داد سونو رو.

من هرچي ميگفتم بذاريد برم يه چيز شيرين بخورم نميذاشت فقط بيشرف ميكوبوند تو شكمم الان انقدر دلم درد ميكنه

انگار زوركي بود حيف اون همه پول كه ريختم تو حلقومشون اخرم هيچ جاي بچه رو بهم توضيح نداد فقط ميخواست زود تموم شه بره خونه احمق

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
عزیزم.منم برا ان تی بچه اون حالتی ک دکتر مبخاست نبود دکتر چندبار با همون دستگاه سونو رو شکمم ضربه می ...

جدي؟! خداروشكر پس مشكلي نبود

ولي خيلي كار استباهيه به نظرم آخه زوركي كه نميشه بايد به بچه فرصت داد

ااا عزیزم چند هفته بودی؟ من فردا میرم رستاک اصلا راضی نبودی؟ من اونجا هم انومالی دارم هم اگو قلب جن ...

من هفته ١٨ هستم عروس جون، من نفر آخر بودم خيلي هم شلوغ نبود ولي اصلا راضي نبودم يعني وقتي برگشتم فقط به شوهرم گفتم نميدونم خانوماي ني ني سايت براي چي از اينحا راضي بودن

هم دكتر هانم هم طهماسب بداخلاق نه خيزي توضيح دادن 

اينا بخوره تو سرشون

ضربه هايي كه بهم زدن داغونم كرد تازه دو روز بود لكه بينيم قطع شده بود به لطف اونا دوباره شروع شد

رفتي ده مين قبلش حتما بستني بخور كه ديگه تو شكم شما نزنن حداقل

من هفته ١٨ هستم عروس جون، من نفر آخر بودم خيلي هم شلوغ نبود ولي اصلا راضي نبودم يعني وقتي برگشتم فقط ...

عزیزم ای بابا

چرا 

من دکترم گفت برم اونجا

اره حتمن

من سر ان تیم هم ۲تا ابمیوه ی کمپوت و ۴تا شکلات خوردم

حالا من باید تو۱۷ هفته برم

مرسی از راهنماییت عزیزم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من هرچي ميگفتم بذاريد برم يه چيز شيرين بخورم نميذاشت فقط بيشرف ميكوبوند تو شكمم الان انقدر دلم درد م ...

من خیلی از بچه ها میگفتن بعد سونو بشون فشار اومده و عضلات شکمشون گرفته. بهش فکر نکن.چون ادم همین که به درد فکر کنه بیشتر حس میکنه درد رو.

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
عزیزم ای بابا چرا  من دکترم گفت برم اونجا اره حتمن من سر ان تیم هم ۲تا ابمیوه ی کمپوت و ۴تا ...

منم براي ان تي كه جاي ديگه انجام دادم وقتي ديدن بچه نميچرخه گفتن برو بستني بخور ده مين بعد بيا كه خداروشكر همه چي خوب انجام شد

اينجا به من گفتن غذا بهور با شكم سير بيا منم غذامو هوردم رفتم ولي هيچي مثل بستني جواب نميده

حالا انشالله شكا تجربه خوبي از اونجا داشته باشي🙏

من خیلی از بچه ها میگفتن بعد سونو بشون فشار اومده و عضلات شکمشون گرفته. بهش فکر نکن.چون ادم همین که ...

خيلي نگران ضربه ها بودم حالا خداروشكر گويا بعضيا هم مثل من شدم مشكلي نبوده

هم هماتوم هم جفت سرراهی  ولی هیچ دارویی خونریزی بند نمیاره نهایت تا ۲ الی ۳ روز  بالاتری ...

عزیزم پس شرایطت ی خرده حساسه بایداستراحت مطلق باشی..نگران نباش ب امید خدا چیزی نمیشه داروهاتومرتب استفاده کن..خدا حافظشونه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
جدي؟! خداروشكر پس مشكلي نبود ولي خيلي كار استباهيه به نظرم آخه زوركي كه نميشه بايد به بچه فرصت داد

ااره نترس اونا تجربه دارن حتما میدونن مشکلی پیش نمیاد..دکتر من خیلی خوب بود ولی بازم اینکارومیکرد منم.نگران نمیشدم چون اعتماد داشتم بهش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بسلامتی عزیزم طبیعی؟؟😃😃

هومت عزیزم دکتر بهت گفته قرص فولیکتو قطع کن

اخه من شنبه رفتم دکتر گفتم مکملها رو بالا میارم دیگه نمیخورم .گفت اشکال نداره .فولیکتم قطع کن برام جالب بود

الان من تو هفته ۳۶ هستم .دوستان دیگه  کسی این تجربه رو داشته 

@زینبی_بابا    کجایی دختر دلمون برات تنگ شده . خوبی . نینی خوبه همه چی روبراهه ؟ بیا از سلامتیت بهمون خبر بده 😍