2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045702 بازدید | 684478 پست
سلام به همه مامانا و مامانای آینده میگم کاش فروردین یا اردیبهشت ابن سینا یا مراکز دیگه باز بشن  ...

حق داری واقعا، آدم وقتی تو فکر یه کاری میوفته دوس داره زودتر انجامش بده و. نتیجش ببینه، ان شاالله که شر ویروس کنده بشه، همه به کار و زندگیشون برسن

آخی عزیزم، خیلی ناراحت شدم، چرا آخه؟ پرژسترون استفاده نمی‌کردین مگه؟ ان شاالله خدا هر چی زودتر معجزش ...

آمپول تا روز انتقال تونستن استفاده کنم چون جاش عفونت کرده بود تب داشتم دکتر گفت شیاف استفاده کنم

یه چن روز لکه بینی داشتم آخرش یه تیکه بافت دفع شد بعد پریود شدم  

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امپول استفاده نکردي؟

نتوستم 

به جاش شیاف استفاده میکردم وای فک کنم به اندازه آمپول تاثیر نداشته

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
وای عزیزم خیلی خیلی برات ناراحت شدم چرا اخه مگه دارو استفاده نمیکردین نگفتن علتشو 🥺

شیاف استفاده میکردم ولی انگار دوزش کم بوده اثر نکرده

قسمت نبوده این دفعه مامان بشم

سلام ، روز 14 انتقال و بی بی چک منفی ،،، نه نذر و نیاز خودم به جایی میرسه نه دعای بقیه در حقم ،،،، د ...

تیارا جان متاسفم گلم، خیلی منتظر جواب مثبتت بودیم، بالاخره تو هم نتیجه میگیری مطمعن باش، نیاز به بررسی داری گلم ، چون یه دفعه بدون بررسی دوباره رفتی تو سیکل، اینا هم واسشون مهم نیست چندبار منفی شدن! مریض باید خودش در به در دنبال مشکلش بگرده گویا، ولی گلم یه روز که فقط خدا ازش خبر داره حتما مامان میشی، صبور باش 

آمپول تا روز انتقال تونستن استفاده کنم چون جاش عفونت کرده بود تب داشتم دکتر گفت شیاف استفاده کنم یه ...

منم تا سه روز بعد انتقال فقط آمپول داشتم، دیگه بعدش شیاف، خیلیا فقط شیاف دارن، علتش را باید بررسی کنی عزیزم

آمپول تا روز انتقال تونستن استفاده کنم چون جاش عفونت کرده بود تب داشتم دکتر گفت شیاف استفاده کنم یه ...

اینکه ی تیکه بافت افتاده نشونه خوبیه البته به نظر من چون منم یبار اینجور شدم و ی تیکه بافت با دل درد ازم خارج شد وقتی پرسو جو کردم گفتن رحمت خوب داشته اماده میشده توکل بخدا کن الهی به زودی مامان میشی راضی باش به رضای خدا خودش بهترین وقت دلت و شادمیکنه😘😘😘😘

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
ممنوون ازت عزیزم،۳ تا جنین فریز دیگه دارم،اگه ازینا هم خیری ندیدم میرم دکتر رستمی شیراز

عزیزم قبل از آزمابش بی بی چکتون روز چندم هاله انداخت..انشالله هر چی خیره واسه هممون پیش بیاد😔😔🙏🙏

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

سلام عزیزان 

من روز ۸ انتقالم بشدت علائم پریودی دارم

دل درد 

درد زیر دل 

کمر درد

پا درد

همشم فک میکنم داره میاد

و هروقت این علائم رو دارم صد در صد پریود میشم

حالا این همه زحمتم برباد رفت ب کنار چرا اینقد عجله داره میذاشت سر موعد پریود بشم دیگه

سوالم اینه دوستانی ک منفی شدن سر موعد پریود شدن یا زودتر؟

چون بیست و نهم موعد پریودمه و همیشم سر وقت بودم حتی بعد از پانکچرم ی روزم اینور اونور نشد

حالا ممکنه زودتر پریود بشم؟ اگه شدم خودم دیگه داروهارو قطع کنم؟ 

سلام عزیزان  من روز ۸ انتقالم بشدت علائم پریودی دارم دل درد  درد زیر دل  کمر درد ...

به امیدخدا که نشانه بارداری باشه عزیزم ..رویان یه برگه به من داده توش نوشته اگه پریود شدم داروهارو قطع کنم البته من فقط شیاف استفاده میکنم❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

سلام عزیزان من تازه عضو نی نی سایت شدم و روز ۱۲ انتقالم هست..البته یک سالی میشه به صورت خاموش مطالعه و دنبال میکنم این تایپیک رو یک سوال دارم اینکه الان عضو شدم چگونه تایپیک رو تو مورد علاقه هام بگذارم گمش نکنم؟اخه قبلا با مرور گر دیگه میرفتم و تو علاقه مندیم بود ولی برای عضویت مجبور شدم از مرورگر گوگل کروم استفاده کنم..و با صفحه هیچ اشنایی ندارم متشکرم

خانوما یه سوال لک لانه گزینی یک بار فقط دیده میشه یا امکان داره دو سه روز ببینی ،من روز نهم و دهم&nb ...

عزیزم تو دستورات بعد از عمل  دکترت چی برات نوشته ..واسه من نوشته درصورت لکه بینی شیاف قطع و سه عدد آمپول پروژسترون ۵۰یک جا تو یه سرنگ تزریق بشه❤... البته من لکه بینی ندارم

سلام عزیزان من تازه عضو نی نی سایت شدم و روز ۱۲ انتقالم هست..البته یک سالی میشه به صورت خاموش مطالعه ...

سلام عزیزم به سلامتی انشالله .......چندتا علامت پایین پستت هست سومی از سمت راست بزن میره تو ذخیره بعد برو تو پروفایلت گوشه سمت چپ که عکست کوچولوهست بزن رو عکس گزینه نی نی سایت من میاد میری اونجا میری رو گزینه تاپیکهایی که ذخیره کردم