2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست
سلام همون ديگه وقتي گفته بيا سونو برا اينکه ببينه لازم هست آمپول آزادسازي بزني يا نه. چون کلوميفن ...

اره لتروزول و کلومیفن باهم داد

اخه الان از دکتر رفتن میترسم واقعا ریسکه برم الان،

میگم خودم میتونم بزنم امپول رو روز ۱۴

اخه خودم باخبر میشم از روز تخمک گذاریم بعدم من چون دوره هام کوتاهه روز تخمک گذاریم معمولا روز ۱۰ و۱۱ پریم میشه

میگم بالاخره چندتاش ازاد میشن،چندتاشم اگر ازاد نشد روز ۱۴ امپول بزنم اون موقع ازاد میشن دیگه درسته؟

میگم این آمپول ضرر نداره؟

پس چرا خیلیا بدون امپول قرص رو استفاده میکنن

سلام ، روز 14 انتقال و بی بی چک منفی ،،، نه نذر و نیاز خودم به جایی میرسه نه دعای بقیه در حقم ،،،، داغ دیدن بی بی چک مثبت یا آزمایش مثبت برای همیشه رو دلم می مونه ،،،، دیگه به هیچ دکتر و مرکزی هم اعتماد و باور ندارم ،،، نه طبیعی باردار میشم نه با میکرو و انواع روشها و داروها ،،، خودم به کنار دلم برای همسرم میسوزه که فقط سرکوفت تحمل میکنه ،،، از خدا دلگیرم خیلی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله زود ربشه کن میشع به نظرتون تا چند وقت دیگه نمیشه میکرو کرد؟ من قرار بود این ماه برم برای ...

والا اينجوري که بوش مياد تا برج سع 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
همسر منم آزو اسپرمه قرار بود این ماه بریم برای میکرو که کرونا اومد ببخشید یه سوال توی منی چند تا اس ...

صد در صد مني

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام ، روز 14 انتقال و بی بی چک منفی ،،، نه نذر و نیاز خودم به جایی میرسه نه دعای بقیه در حقم ،،،، د ...

سلام عزيزم توکل برخدا کن برو آزمايش بده شايد بتات خيلي پايين هست من خودم ي بار باردار ک شدم تا ده روز بعد موعدم بي بي چکم منفي شد روز يازده هاله روز دوازده پر رنگ شد و يا ي بار پريودم عقب افتاد بي بي چکم نشون همه دادم بخدا مپبت بود ولي دو بار آز دادم منفي شد زياد ب بي بي چک اعتماد نيست

سلام ، روز 14 انتقال و بی بی چک منفی ،،، نه نذر و نیاز خودم به جایی میرسه نه دعای بقیه در حقم ،،،، د ...

وای متاسفم عزیزم نمیدونم چی بهت بگم اروم شی ولی میدونم هر چیم بگم جبران اشوب دلت نمیشه فقط از خدا میخام به زودی زود معجزشو برات نشون بده و تو ام به جمع مامانا بپیوندی 🥺😔🙏🏻🙏🏻🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

درکت میکنم

مثل منی

خداروشکر خدا گفته تو پریودی نماز نخون

وگر نه الان

کافر شده بودم

انتقالمم منفی شد

دیگ راهی نمونده

ب جز کارای احمقانه سریال خدافظ بچه

مادرشدنم آرزوست  😊 خواستار سرپرستی گرفتن فرزند دختر هستم
همسر منم آزو اسپرمه قرار بود این ماه بریم برای میکرو که کرونا اومد ببخشید یه سوال توی منی چند تا اس ...

شوهرتون آزو نیست وقتی تو  منی اسپرم داره فقط براس افردایی که تو منی هیچی نیست نمونه از بیضه میگیرن

خدایا شکرت

سلام بچه ها 

چطورین؟ مامانای تازه نی نی تون مبارکتون باشه

کنجدای من نذاشتن تجربه تیکر گذاشتنو داشته باشم ولم کردن رفتن  

بعد 3تا بتای مثبت خونریزی کردمو پریود شدم

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین

بعد از تزریق امپول طبق گفته خودشون ۳۴ الی ۳۶ ساعت بعد تخمک گیری میشه ولی منو با دو ساعت تاخیر عمل کردن احساس می کنم یسری تخمک هام از دست رفت چون تو سونو دو روز قبلش فولیکول ۲۲ داشتم که زمان تخمک گیری بزرگترینشون ۲۱ بود و برای ۱۴ تخمک هایپر شدم 🤔🤔🤔 کسی با ۱۴ تا هایپر میشه؟ تو سونو ۲۰ تا فولیکول داشتم

خدایا شکرت
سلام بچه ها  چطورین؟ مامانای تازه نی نی تون مبارکتون باشه کنجدای من نذاشتن تجربه تیکر گذاشتنو ...

آخی عزیزم، خیلی ناراحت شدم، چرا آخه؟ پرژسترون استفاده نمی‌کردین مگه؟ ان شاالله خدا هر چی زودتر معجزشو بذاره تو دلت🙏

سلام بچه ها  چطورین؟ مامانای تازه نی نی تون مبارکتون باشه کنجدای من نذاشتن تجربه تیکر گذاشتنو ...

امپول استفاده نکردي؟

چی بگم عزیزم ایشالا که مشکل شوهرت حل میشه برو تخمکاتو فریز کن بعد خدای نکرده اون خوب میشه تو تخمک ...

اخرین بار که رفتم رویان هم برا شوهرم دارو دادن هم برا خودم.حتی دکتر گفت گونال هارو از الان بخر.چون گونال بهتر برام جواب میده.دیگه حالا این سری هم باید برم‌میکرو ببینم چی میشه.اگه زبونم لال نشد اونوقت باید دوباره آمپول بزنم و بگم که تخمکامو فریز کنن.

خدایا شکرت