2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045776 بازدید | 684484 پست

بجه ها سلام،دارم ‌دیونه میشم اخه،روز دووازدهم ‌انتقال آزمایش دادم بتام ۳۹ بوود، بیبی جک هم هاله خیلی کمدنگ که حتی با جشم هم راحت نمیشد دیدش مینداخت، دوباره خووواستم فردا برم آزمایش،امرووز بیبی جک زدم همون هاله خیلی کمرنگ انداخت جیکار کنم اعصابم خیلی خوورده،هاله اصلا مشخص نیست هیجی

بجه ها سلام،دارم ‌دیونه میشم اخه،روز دووازدهم ‌انتقال آزمایش دادم بتام ۳۹ بوود، بیبی جک هم هاله خیلی ...

حالا ان شاالله برو آزمایش بده، حتما بالا رفته، نگران نباش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامممم عزیزدلممممم باورم نمیشه مثبت شدم😭😭 خدایا شکرت

سلام عزيزم خوبي مبارکت باشه انشاللع به خوبي بارداريتو سپري کني خوندم که گريد جنين هات بي و سي بوده گذاشتي بلاست بشع

چند تاش بلاست شد؟ چند تا انتقال دادي؟ مشکل شوهرت بود يا خودت،؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
بجه ها سلام،دارم ‌دیونه میشم اخه،روز دووازدهم ‌انتقال آزمایش دادم بتام ۳۹ بوود، بیبی جک هم هاله خیلی ...

ان‌شاالله که مثبته خب زودتر آزمایش دادی دیگه، فردا نده صبر کن دوروز فاصله بیفته 

بتا تو خونت بره بالا ان‌شاالله بی‌بی چک هم با قدرت مثبت میشه

لاحول و لاقوه الا بلله بگو برای آرامش دلت 😘😘

پروردگارا! درآغوشم بگیر
یعنی حتی تلفنی کارشناساشونم نیستن ؟؟؟؟

نه امروز صدبار زنگ زدم اخر یه آقای برداشته میگه کارشناس نداریم کسی نیست

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
مرکزی که من رفتم هم تعطیله متاسفانه، شما داروهاتون چی هست؟

استرادیول روزی سه تا ،پروژسترون روزی دو تا شیاف ،اسپرین روزی یک عدد ،بهم گفتن بعد مثبت شدن امپول آنوکسا بزنم ،امروز اینجا یه دکتر پیدا کردم همه تعطیلن ،رفتم میگه نه تا سونوی قلب نرفتی امپول نزن ،واقعا موندم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘