2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
مبارکههه مبارکهههه نه دیگه ۱۶ روز پیش اثرش نیست ایشالا بسلامتی بگذرونی این ۸ ماه و عزیزممم

وایییی مامان ماهک جان الهی قربونت برممم😭😭😭 یکم دلم اروم شد ، اصلا باورم نمیشه😭😭😭😭 ساعت ۱۲ جواب آزمایشم میاد توروخدا برام دعا کنید😭😭

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وایییی مامان ماهک جان الهی قربونت برممم😭😭😭 یکم دلم اروم شد ، اصلا باورم نمیشه😭😭😭😭 ساعت ۱۲ جوا ...

عزیزم اثر امپول نیست

منم الان بی بی زدم منفی بود😞😢 

امروز روز یازده هستم

فک کنم دیگه ایندفعه جواب نکرفتم

برای منم دعا کن 

خیلی ناراحتم

خدایا شکرت 
عزیزم اثر امپول نیست منم الان بی بی زدم منفی بود😞😢  امروز روز یازده هستم فک کنم دیگه ایندف ...

شما هم امپول زده بودین؟؟ولی خوب یازده روز برا یه سریااا نشون نمیده ممکنه دیر لانه گزینی کرده باشه ایشالله که خیره عزیزم امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام دوست جونیا. من ساعت ۴ و ۴ ربع زایمان کردم. خدا رو شکر بچه ها خوبن. خودمم خستم.

خیلی بهت تبریک میگم عزیزم انشالله خدا برات حفظشون کنه و قدمشون مبارک باشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
وایییی مامان ماهک جان الهی قربونت برممم😭😭😭 یکم دلم اروم شد ، اصلا باورم نمیشه😭😭😭😭 ساعت ۱۲ جوا ...

الهی شکر ایشالا دل همه اینطوری شاد بشه عزیزممممم حتما بتاتم خوبه خیلی مبارک خودت و همسرتون باشه😍😍😍😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مرسی مامان گلی،منم امروز لکه بینیم کمتر شده،آمپول یه روز در میون میزنید؟؟ببخشید که اینقدر سوال میپرس ...

انتظار جون بارداری عزیزم؟خداروشکر خیلی برات خوشحال شدم.انشالله نی نی سلامت بغل کنی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
من به خاطر این کرونا چند وقته نیومدم . چه خبرها؟ باردار داریم ان شالله؟  @مامان_ماهک10   ...

سلام عزیزممم خوبی بله کلی باردار داریم منم خدا کنه مرکز باز بشه تو فروردین یا اردیبهشت بتونم انتقال بدم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم اثر امپول نیست منم الان بی بی زدم منفی بود😞😢  امروز روز یازده هستم فک کنم دیگه ایندف ...

الهیییی بحق حضرت زهرا دلت شاد بشه ای خداااا😢😢😭

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘