2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
@هومت   سلام عزیزم خوبی کجایی نیستی ؟؟؟ من اینستا از بین رفته کلا هیچیشو یادم نیست وارد کنم م ...

سلام

خوبی

میخاستم بهت پیام بدم چیکار میکنین تو این اوضاع

والا من قرنطینه ام. از خونه بیرون نمیرم

نوبتای دکتر و ازمایشم هم با ترس و لرز میرم

حالم گرفته بود هفته پیش. دیگه به اصرار همسرم رفتیم بیرون یه دوری زدیم. البته ماشین اجاره ایی گرفتیم که با کسی در ارتباط نباشیم

تو چیکار میکنی؟؟نینی خوبه؟؟شهر شما چطوریه؟؟

یکشنبه که اومدیم اونطرفا مردم عین خیالشون نبود. همه جا شلوغ و در رفت و امد. هیچکسم ماسک نداشت😕

البته میلانم همینه. کسی رعایت نمیکنه اونجوری که باید

میخای ایدی اینستاتو برات بفرستم؟؟بعد رمزشو بزن فراموش کردم رمز جدید بهت بده

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره خودمم دیگه قطع کردم 😔 شما بار چندمتون مثبت شد؟

الهی غصه نخور😔من منفی شدم اینقد بلند بلند گریه کردم و جیغ زدم که دیگه گلوم گرفت

بار دوم

انشالله حتنا حتما به زودی و به خواست خدا بچه دار میشی

الهی غصه نخور😔من منفی شدم اینقد بلند بلند گریه کردم و جیغ زدم که دیگه گلوم گرفت بار دوم انشالله ح ...

منم اولش بهت زده بودم باورم نمیشد آخه جنینم بلاست با کیفیت عالی بود بعدش گریه کردم تا شب چشام کلا قرمز بود😔😔

مرسی عزیزم خدا برای شما رو حفظش کنه❤️❤️

منم اولش بهت زده بودم باورم نمیشد آخه جنینم بلاست با کیفیت عالی بود بعدش گریه کردم تا شب چشام کلا قر ...

بابا دکتر برای من ۳ تا گذاشت انتقال که داد گفت خانوم حامله ای ها

منم شنگول و منگول بودم،پیج سه قلوها رو هی نگاه میکردم میگفتم بچه هام اینجوریه

اما خدا نخواست دیگه

اینبار از ۴ تا جنین یه دونش موند فقط منم ناامید ،با شوهرم انگار عزادار بودیم ولی شد

من امروز روز هفتم انتقالم هست از دیروز تخمدون سمت چپم تیر میکشه،کسی بوده مثل من باشه؟خیلی نگرانم

سلام عزیزم منم روز ۹انتقالم هست و از روز ۶حدودا زیردلم چندبار شدید درد گرفت و تموم شد الانم مشکلی ندارم 

حتما طبیعیه 

شایدم دردای لانه گزینیه

ایشالله

خدایا شکرت