2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
اره من خودم دیدم منفی شدم گفتم ازمایش رو بدم بهتره بعدم به دکتر گفتم هیسترو رو گفت انجام بده صارمم ...

از نظرمن اگه خاستی باز شروع کنی حتما حتما اول ازمایشها رو بده و بعد با مشورت با دکترت هیستروسکوپی کن که خیالت از خودت راحت بشه..

کارخوبی میکنی.یه خرده به بدنت استراحت بده .بدون استرس اقدام طبیعی رو داشته باشید .ان شاء الله که نتیجه میگیری عزیزم...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیلاممممم ننه جان خوبی حالت بهتره ؟ فسقلی چطوره 😍 ان شالله کم مونده بارتو زمین بذاری 😍البته همین م ...

سلام عزیزم.قربونت برم.خودت خوبی؟دختر گلت چطوره؟😍

منم چند روزه رفتم تو ماه هفت .بالاخره رفتم سه ماه سوم..بارداری من همش استرس و سختی بوده الهام جان.هرروز که از خواب پامیشم بااین اوضاعی که پیش اومده فقط خداروشکر میکنم که زنده و سالمیم!😑

التماس دعا عزیزم ❤❤

بعد تخمک کشی زیر دلم درد می کنه دوشنبه تخمک کشی انجام دادم طبیعیه؟🤔🤔 همه اینطوری میشن

بله طبیعیه.مثل درد پریودی 

انتقالت قراره فرش باشه؟

سلام عزیزم.هنوز صبر کردیم.چن پیشرفتی نداشت باز شدن رحم.دکتر گفت صبر کنیم و ختم بارداری رو نوشت ۳۷ هف ...

به سلامتی و خوشی ان شاء الله

ان شاء الله که نی نی های عجولی نباشن و این یه هفته رو هم جا خوش کنن تو دل مامانشون 😍😍 

خیلی خیلی مراقب خودتون باش ...منتظر خبرای خوبتیم 💙💙

۵ شنبه میرم کلا میگن چیکار کنم شیاف پروژسترون دادن تا ۵ شنبه استفاده کنم

به سلامتی .سفیده تخم مرغ بخور حتما..نگفتن هایپر شدی یا نه؟!

به سلامتی .سفیده تخم مرغ بخور حتما..نگفتن هایپر شدی یا نه؟!

سلام سارا جان ببخشید شما هم اول بارداریتون خونریزی داشتید یا نه مثلا در حده یه قطره؟؟اگه آره میشه بگی دکترتون واستون چی تجویز کرد ؟؟

عزيزم عمل لاپراسكوپيت بخاطره آندومتريوز بود ؟ اولين انتقال بعد از عملت مثبت شدي به سلامتي  راس ...

لاپاراسکوپیم واسه کوتر تخمدان  بود عزیزم.بله من مثبت شدم.ازمایشهای ایمنی و انعقادی رو هم انجام دادی؟

برگه دادن گفتن ممکنه بشی سفیده میخورم شیر سویا میخورم دوغ هم میخورم

اگه کم کاری تیروئید داری شیرسویا اصلا خوب نیست.روزی حداقل پنج تا سفیده رو بخور