2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
عزیزم چند کیلو به دنیا اومد و دقیقا ۱ماهگیش چقدر شد؟🌷🌷🌷

عزیززم.3ونیم بود وزن تولدش و یکماهگی 4400بود ولی از ماه دوم دیگه خوب وزن نگرفته وزن کم داره😒

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سری اول که33 تا تخمک داشتم دکترای رویان طبقه اول کم کاری کردن فریز نکرند منم زیاد سردر نمیاوردم سر ا ...

فدااات عزیز دلم. امیدوارم اینبار خیلی شیک و راحت مامان بشی و تمام این روزا رو از یاد ببری. راستی اگه هیسترو نکردی کاش قبل انتقال بعدی هیسترو بشی خانومی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام دوستان من آزمایشم واسه ذخیره تخمدان ۳ بود ۲۰ سالمه کمه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فدااات عزیز دلم. امیدوارم اینبار خیلی شیک و راحت مامان بشی و تمام این روزا رو از یاد ببری. راستی اگه ...

آخرین سری قبلش هیسترو کرده بودم

همه چی هم داشتم از سرم آی وی آی جی بگیر تا ویتامین ب6, آمپولb12  

پرد نیزولون ، هپارین ، آسپرین خلاصه همه چی 

دیگه نه دکتر عوض میکنم نه دنبال علت میگردم میسپارم اول دست خدا دوم خدا سوم خدا بعدم دکترم 

هر چی بیشتر کنجکاوی میکنم مشکلا بیشتر میشن 

هرچه پیش آید خوش آید 

خداجونم شکرت       
خب اگه خیلی فشار نیارم و معمولی بشکم بازم نمیشه ؟؟؟ والا من الان که سرکار میام بیشتر از جاروبرقی فکر ...

جارو عزیزم دکتر من حتی هر دو دمترم گفتم تو بارداری هم ممنوعه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
آخرین سری قبلش هیسترو کرده بودم همه چی هم داشتم از سرم آی وی آی جی بگیر تا ویتامین ب6, آمپولb12 &nb ...

موافقم باهات عزیزم. امیدوارم خیلی بهتر از اون چیزی که انتظارش رو داری برات اتفاق بیوفته عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نیکا جان شما بعد منفی شدنت رفتی دکتررر باز بودن مطبا؟؟قراره بعد عید شروع کنی برا اینور سال توصیه ای ...

من ز زدم با دکتر تلفنی حرف زدم گفت من از روز پی جی دی به جنین شناست بی اعتماد شدم چون من فقط با پیامبران کار میکنم توصیه میکنم برین تحت نظر پزشک دیگه گفت داروهاتو قطع کن فقط فولیک اسید و متفورمین بخور به بدنت استراحت بده ز زدم امروز بهمن برای وقت با دکتر عارفی گفت بعد از تعطیلات تماس بگیر 

پس شما اینطوری بودید عزیزم آخه جدا از مثبت وی منفی بودن خیلی ها بخاطر مصرف پروژسترون تو دوره انتقال ...

دقیقاااا منم اون هفته انتقال دادم و بشدت متعجبم که چرا هیچچچچچ علامتی ندارم ، بقول شما کاری به منفی و مثبتش ندارم ولی اینکه داروها هم رومون تاثیر ندارن جالبه🤣🤣 من دوبار قبلا انتقال دادم کلی داروها اذیتم میکرد

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘