2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
بر منم تخمک هام ازاد شده بودن خودم فهمیدم به دکتر گفتم احساس میکنم دارن ازاد میشن و باید زودتر پانچ ...

باورت میشه دیگه عقلم به هیچ جا قد نمیده؟ مال من که اصلا نفهمیدم چی شد. الان انتقال دادی یا جنین داری هنوز؟ در چه حالی؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دکتر قبلیم دکتر عارفی بود که واقعا سهل انگار بود. اما اینسری پیش دکتر طاهری پناه رفتم. خیلی متعهد ...

اینکه میگی به گونال شاید جواب نداده باشی منطقی به نظر میاد 

من با وجود پلی کیستیک بودنم سری دوم فقط بهم آمپول منوپور دادن یه فولیکول سایز17 داشتم با چنتا دونه ریز سیکلم کنسل شد 

لی لا جونم اصلا ناراحت نباش توکل کن بخدا هر کی با یه مشکلی دست و پنجه نرم میکنه 

شما میگی اشکات بیشتر شد وقتی از اسپرم های همسرت تعریف میکردند 

منم سری اول33 تا تخمک داشتم ولی همسرم آزو اسپرمه و اون همه تخمک من به هیچ دردی نمیخوره و گریه کردم وقتی کارشناس رویان بهم گفت شوهرت بزور یکی دوتا اسپرم ضعیف داشت خانم چه توقعی داری 

فقط و فقط و فقط باید توکل کنیم به خدا اونه که غیر ممکن و ممکن میکنه  

خداجونم شکرت       
باورت میشه دیگه عقلم به هیچ جا قد نمیده؟ مال من که اصلا نفهمیدم چی شد. الان انتقال دادی یا جنین داری ...

من که بار اول از ۱۱ تا تخمک فقط ۳ تا جنین شد

بار اول زود پانچم کردن که تخمک ها نابالغ بودن

که بدنم اماده نبود انتقال دادن سه روز بعدش که منفی شدم

هرچی بهشون گفتم بدنم اماده نیست و خون ریزی دارم گوش نکردن

بار دومم که انقدر دیر پانچ کردن ازاد شدن فولیکولام که دو تا تخمک و دو تا جنین شد بازم بهشون گفتم فریز کنید گوش نکردن و سه روز بعد انتقال دادن که اونم متاسفانه منفی شد

چند روز پیش ازمایش دادم منفی شد

حالا موندم چیکار کنم

دیگه شوهرمivf نمیاد میگه فقط طبیعی

گیم آور رو خوب گفتی. من حتی تو بازی های کامپیوتری و توی گوشی هم از مرحله 3 و 4 بالاتر نمیرم. الان دق ...

مرسی عزیزدلم شما هم همینطور ، خبر زایمانتو ببینم تو تاپیک ذوق کنم انشاءلله 

😍😍😍😍 

خداجونم شکرت       
فدااات عزیزم. بعید بدونم تو 41 سالگی دیگه جنینی در کار باشه. به همسرمم میگم جدا شیم میگه مگه من بخاط ...

عزیزممم این چه حرفیه زندگی مگه فقط به بچه هستش 

بعدشم‌سنت خیلیم خ به چرا که نه تو سعی تو بکن به کسیم ربطی نداره زندگیت خداروشکر شوهرت عاقلهههه آفرین بهش

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم خدا حفظش کنه ممنون منم با روغن زیتون ماساژ میدم انشالله خوب شه زودتر🌷🌷

ممنون عزیزم.نگران نباش همه ی مشکلات بچه ها ۶ماهگی تموم میشه

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستید🌺