2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تنبلی تخمدان داری؟ چون تنبلی ها لخته دفع میکنن و اونایی که رحمشون سرده! موقع پریود خودش نشور، حمام ن ...

نمیدونم تنبلی رو فکر نکنم. حداقل سیکل هام منظمه.

این اتفاق همیشه نمیافته. بعد پانکچرم فقط. بقیه سیکل ها هم فقط روز اول پریود.

یعنی شماها نمیبینید؟ من اشتباه میکنم؟ لخته خون نیست. پوسته ایه که دورش رو خون گرفته.

ممنونم عزیزم ماهی مصرف میکنم نه زیاد❤❤❤❤

شاینا بیا علائم پیدا کردم،امروز یه کوچولو تخمدونام تیر میکشه،عصری هم اندازه چند ساعت حالت تهوع داشتم ،تو چی؟

یعنی یه روز منم مامان میشم  
بله لاپراشدم بعدش یه انتقال متفی دکترم دو تا واریوپپتیل داد که بعد پری دومین آمپول برم واسه انتقال ک ...

حتما صلاحي بوده ايشالله بعد از عيد انتقال ميدي و مثبت ميشه عزيزم

سلام دوستان گلم من ۱۷ انتقال داشتم ۳ برج منفی شد ..

از تجربه بار اولم بگم براتون..۳تا جنینb ccداشتم انتقال دادم در مرکز رویان..همش در استراحت..توالت فرنگی..شیر سویا نشاسته آلو استراحت حتی امپول پروژستونمم داخل منزل تزریق میکردم...از ۶ انتقال درد کمر داشتم ول میکرد دوروز بعد باز درد شروع میشد..سینه ها مم بخاطر امپول پروژستون صفت شده بود توهم داده بودم برای بارداری ...ترشح دوروز به ازمایش داشتم..بی اشتها بودم...اما تعذیه سالم و خوبی داشتم..درد ولم نمیکرد زیر دل و کمر درد ازمایش دادم متفی بود با بتای صفر ...دیگه ام جنین ندارم باید از اول شروع کنم فعلا ول کردم چون بدنم و روحیم واجب تر از امپولای هورمونیه هنوز که هنوزه جای امپولاممیخاره از درد امپولا ..قاعدگی وحشتناک داشتم تیکه تیکه عین جیگر ازم دفع میشد با درد و گریه و جیغ تیکه پاره شدم ...اما نشد از خداوند متعال برای چشم انتطارا بچه ی سالم میخوام ایشالا دامنتون سبز بشه...اما توجه به علامتا نکنید به هیچ عنوان بی بی چکم نزنید لطفا استرس میگیرید بیخیال باشید یا منفی میشه یامثبت جز این که نیست حالا ۱۶ روز خودتونو عذاب ندید 💜💜💞💞💞💟❤❤💜💛💚💚⚘💞💜

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
خانوما من روز پنجم انتقالم از امشب تخمدونام یه کوچولو تیر میکشن ،عصری هم یه کوچولو اندازه یکی دو ساع ...

حالت تهوع بخاطر امپول و استرادیولایی هست که مصرف میکنید ازمایش بدید بتا معلوم بشه بعد اون یک هفته بعد علاعمهای اصلی مثل حالت تهوع پیدا میشه

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
سلام دوستان گلم من ۱۷ انتقال داشتم ۳ برج منفی شد .. از تجربه بار اولم بگم براتون..۳تا جنینb ccداشتم ...

دقیقا همینطوره که میفرمایین انشالله برا همه منتظرا🙏🏻🙏🏻🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
ژل رویال از کجا گیر اوردی اصله چند خریدی

من مشهدم از یک فروشگاه طب سنتی خریدم.شاید اندازه ی قاشق چای خوری داش ۸۰ فک میکنم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

سلام دوستان.

خوبین همگی؟

من امروز میرم بیمارستان ان اس تی و معاینه.

۳ سانت باز شدم.

دعا کنین اگر خطرناک نیست بیشتر نگهشون دارم.

تا ۳۷ بشه لااقل.

خیلی خیلی التماس دعا دارم.

دعا کنین با خبرهای خوب بیام.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نمیدونم تنبلی رو فکر نکنم. حداقل سیکل هام منظمه. این اتفاق همیشه نمیافته. بعد پانکچرم فقط. بقیه سیک ...

منم قبلا میدیدم، اونا دیواره رحم هستن که میریزن، ولی الان سعی کردم یه مقدار بدنم را گرم نگه دارم، کمتر شده

سلام دوستان. خوبین همگی؟ من امروز میرم بیمارستان ان اس تی و معاینه. ۳ سانت باز شدم. دعا کنین اگر ...

سلام عزیزم

من امروز اومدم تاپیک فقط یه خبر خوب ازشما بشنوم 😍 به دلم افتاده بود انگار ! ان شاءالله به سلامتی و هرچی خیر و صلاحه همون پیش بیاد...نگران نباش.دوقلوها دوهفته جلوتر از تک قلوها رشد میکنن و کاملترن 😍

اومدی پیاممو لایک کن؛منتظر خبرای خوبتم 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚