2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
آخه چهارشنبه وقت دکتر دارم..ولی امروز آزمایش سومو دادم شده بود ۴۶۴۰ که مرکزم گفت برو سونوگرافی آخه ل ...

حتما به مرکزت زنگ بزن و سوال کن راجع به لکه بینیت ببین چی میگه ...انشالله خیره 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
اگه دکترت امروز میاد میتونی بری بگی بخاطر لکه بینی اومدم یا بهش زنگ بزنی ببینی چی میگه اگرم به دکتر ...

دکتر خودم تا چهارشنبه وقت نداره البته تازه چهارشنبه اولین ویزیتمه قبلا مرکز ابن سینا ivf کردم.الان وارم میرم تحت نظر متخصص

مچکرم دوستم♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر خودم تا چهارشنبه وقت نداره البته تازه چهارشنبه اولین ویزیتمه قبلا مرکز ابن سینا ivf کردم.الان و ...

خواهش میکنم ❤❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
آخه چهارشنبه وقت دکتر دارم..ولی امروز آزمایش سومو دادم شده بود ۴۶۴۰ که مرکزم گفت برو سونوگرافی آخه ل ...

خداروشکر بتا حسابی بالا رفته 😊

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سونوگرافی رو چون متخصص زنان انجام میده نیاز به نوشتن نداره بری پیش متخصص بهش  بگی خودش انجام می ...

سلام عزیزم

شمام درد سینه شدید داری 

من از روز اول تا حالا بیشتر شده دردش 

طبیعی هست؟؟

یعنی برای پروژسترونه؟؟

خدایا شکرت 

به به مبارکه تیشالا ۸ ماه دیگه بسلامتی بغلش کنی عزیزمم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دوستان منم خدارو آزمایشم مثبت شدم، ان شاالله قسمت همه ی منتظرا🙏🙏🙏

ای جان چه عالی مثبتیا دارن زیاد میشن مبارکت باشه ایشالا به خوبی این دوران و بگذرونی و بغلش کنی عزیزم

بچه ها جون من صبح آزمایش دادم جوابم منفی شد الان بخوام دارو هامو قطع کنم آسپرین و آنوکسا چطور باید ...

خیلی خیلی ناداحت شدم باز جنین داری؟ 

نه داروهاتو قطع کن 

دکتر خودم تا چهارشنبه وقت نداره البته تازه چهارشنبه اولین ویزیتمه قبلا مرکز ابن سینا ivf کردم.الان و ...

برو دکتر بگو برات بنویسن بعد برو پیش یه رادیولوژیست سونو کنه خیالت راحت بشه