2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
نه عزیزم من دقیقا روبروی دسشویی اون ته سالن بودم ،من ساعت ده انتقال دادم شما گروه قبل ما بودید ، اله ...

انشالله ❤❤❤🙏🙏🙏

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
رازیانه خوبه اخه مزشو دوست ندارم،میشه با پونه قاطی کنم؟

عزیزم رازیانه اصلا واسه آندومتریوز خوب نیست چون هرمون استروژن رو زیاد میکنه

شما عکس رنگی داد برای لوله هات چون آندومتریوز خیلی زود آسیب میزنه به لوله ها حتما شما پیش دکتر سعادت یه سونو بده چون ۸ سال که آندومتریوز داری خوبه به روده و کلیه و جاهای دیگه نزده

مطمئن باش که همین آندومتریوز باعث میشه نگیره

واسه آندومتریوز پیش کدوم دکتر رفتی کاری نکردی واسش؟؟؟؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها.شما کلگزان و آ اس آتونو از چه زمانی قطع کردن؟؟؟ هنوز استرادیول میخوردین گفتن دیگه کلگزا ...

من فقط آ اس آ داشتم.

ک هنوزم میخورم.  زینبی گفت تا ۳۲ هفته انگار باید خورد. اما دکتر من گفت بخاطر اینکه مسمومیت بارداری نگیری و فشار خون بالا. بخور تا آخر

استرادیول فک‌کنم تا ۱۳ یا ۱۲ هفته.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام عزیزم ، الان دیگه ندارم ۶ تا جنین فریز داشتم که فقط دوتاش بلاست شد ، اونموقع که فریز کردم بهم ب ...

ان شالله با همین دوتا جنین بلاست مادر میشید عزیزم،  تاریخ آزمایش بارداریتونو چندم نوشتن؟

@گالاگالا   ،عزیزم در چه حالی ماها انتقالم تو یه روز بود..من که هیچ علامت و نشونه ای ندارم نه ...

منم همینطور فقط از فردای انتقالم یه کم سینه درد دارم،یه موقعه هایی یادم میره بلند میشم ورجه وورجه میکنم صدای شوهرم در میاد😂

یعنی یه روز منم مامان میشم  
منم همینطور فقط از فردای انتقالم یه کم سینه درد دارم،یه موقعه هایی یادم میره بلند میشم ورجه وورجه می ...

منم فقط سینه هام سنگین شده ...😂😂

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
ممنونم دوستم پس اسمش عرفان نیایش درسته سمت سردار جنگل پس من یه ازمایش ایمنی انعقادی هم بدم بعدش ...

هم ایمنی هم انعقادی دارم. نه دیگه جنین نداشتم. همون یه دونه بود. آره عزیزم چون دوتا عرفان هست این یکی به اسم عرفان نیایش هست. به سلامتی خدارو چه دیدی یهو دیدی طبیعی سورپرایز شدی عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
انشالله که خیره ،تو خوابیدی یا کارای خونه رو انجام میدی؟

کارای خونه رو انجام میدم ولی نه پشت هم مثلا ظرفارو میشورم یکی دوساعت میشینم بعد جارو میزنم یا گردگیری میکنم..بقیشو ولو میشم جلوی تی وی😅

من فقط آ اس آ داشتم. ک هنوزم میخورم.  زینبی گفت تا ۳۲ هفته انگار باید خورد. اما دکتر من گفت بخ ...

سلام عزيزم ما دوره بارداريمون با هم بود اگر يادتون باشد...از اخر من در هفته ٣٥ب دليل پاره شدن كيسه ابم زايمان طبيعي كردم😍😍😍😍انشالله كه ب سلامتي زايمان كني و دوقلوهاي نازتو بغل بگيري...هنوز دكتر ب شما تاريخ زايمان نداده؟

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻