2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چیکار کنم دیگه موندم طبیعی اقدام کنم دوباره از اول برمivf  اصلا کدوم مرکز خوبه برم ...

عزیزم من مثل شما روز دهم تست دادم ۴بودم ولی اصلا نه تنها نا امید نیستم بلکه با کلی امید دوباره میخوام اقدام کنم

دوبار ۳۰ تومن دراومد یعنی ۲ باراز اولivf شدی یا جنین داشتی کدوم مرکز رفتی

من ۳ دادم یه تخمک دهنده پیدا کردم ۱ونیم دادم به واسطه که ررام پیدا کرد و به کاراش رسیدگی کرد،یبار انتقال دادم منفی شد بار دوم مثبت شد،همه ش شد ۳۰

برای شما چقدر شد

خیلی....کلا بارداری سختی بود... ایشالا بحق همین روزای عزیز خدا دلتون شاد کنه و به زودی نتیجه بگیرید

فدات شم انشالله 🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
سلام عزيزم رفتي مرکز براي فريز جنين هات؟

سلام عزیزم خودم نرفتم همسرم رفت،،  بعد چند ساعت که همسرم مدام براشون قضیه رو توضیح داده و گفته خودتون گفتید بیایم و اونا هم رو هوا فقط گفتن منتظر بمون صدات میزنیم و صدا نمیزنن خودم از خونه زنگ زدم صحبت کردم و توضیح دادم، جالبیش اینجاست که خودشونم تعجب کرده بودن میگفتن چرا همون روز کارهای جنین فریزتونو انجام ندادید وقتی توضیح دادم که بعدش به ما گفتید که داشته تشکیل میشده گفتن پس چرا بهتون صورتحساب ترخیص دادن وقتی هنوز پول فریز ها رو ازتون نگرفتیم، جونشون به پول بنده،،،  خلاصه یه غوغایی شدش بین جنین شناس و صندوق و کلی تلفنی بهم توضیح دادن خودشونم قاطی کرده بودن و معلوم بود که کار نامتعارف انجام شده مثلا تلفنی شماره پروندمو گرفتن گفتن خب سه تا جنین فریز داری دیگه الان برای چی همسرت اومده!!!!!!  ک 

خلاصه عزیزم پولشونو گرفتن و یکسال سه تا جنین فریز کردن،،، ولی فکر نکنم تا حالا کسی براش اینطوری پیش اومده باشه

[QUOTE=127113064]من ۳ دادم یه تخمک دهنده پیدا کردم ۱ونیم دادم به واسطه که ررام پیدا کرد و به کاراش رسیدگی کرد،یبار ان ...[/QUOT

مگه خودت تخمک نداشتی

اخه شنیدم تخمک اهدایی زیاد میگیرن

من بار اول ۱۵۰۰ شد،۵۰۰ هم داروهام

بار دوم یک میلیون شد،داروهامم یک میلیون

هر سری۲ میلیون برام دراومد با داروها