2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045842 بازدید | 684485 پست
بله عزیزم شما هم انتقال داشتین؟

آره عزیزم ..سه شنبه انتقال دادم 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

سلام دوستان

امیدوارم حالتون خوب باشه و روحیتون عالی باشه.واین موج جدیدو(کرونا رو میگم🙂) به خوبی و خوشی پشت سر بزاریم

نمیدونم اینجا کسی هست منو یادش باشه یا نه.خیلی وقته که سایت نیومدم راستش خیلی استرسی هستم و خودم رو با هر کسی مقایسه میکردم دیگه عین یه بچه خوب تقریبا ۶ ماه سایت نیومدم.اما اینو بگم به اینجا ارادت خاصی دارم.برام عین یه کلاس درس بود.یه دفتر داشتم که هرچیزی رو که بچه ها تجربه میکردن من یادداشت میکردم.هیچی نمیدونستم اما واسه خودم یه پا دکترشدم.زیاد چت نمیکردم اما همه پست ها رو میخوندم.اگه با اینجا آشنا نمیشدم شاید الان اینجا نبودم.

من برای اولین بار انتقال دادم و به خواست خدا مثبت شدم.و الان سه ماهه ک باردارم.میدونم دیر یا زود شما هم ک منتظر هستین میاین و خبر بارداریتون رو اینجا میزارین

میخوام از مشکلم بگم شاید کسی مثل من باشه و  با خوندن این پست امیدوار بشه.من هیچ مشکلی نداشتم همچی اوکی بوداما شوهرم اوضاع اسپرمش داغون بود.مورفو همیشه صفر بود و ۹۵ درصد اسپرمابدون تحرک بودن(گرید D) تعداد هم بین ۱ تا ۵ میلیون متغیر.دی اف ای رو تونستیم از ۸۰ به ۲۸ برسونیم و میکرو کنیم.از ۲۵ تخمک فقط ۷ تا جنین تشکیل شد اولش خوشحال بودم ک جنین تشکیل شد اما وقتی خودمو با بقیه مقایسه میکردم ک خروجی کمتری داشتیم میرفتم تو فاز افسردگی ک این جنین ها هم بدرد نمیخورن.شوهرم روز پانکچر من عمل شد و با تسه نمونه داد. 

خیلی پرحرفی کردم میخوام بگم همه مامان میشیم فقط نوع مشکلمون فرق میکنه ممکنه یکی با اولین انتقال و یکی دیگه با پنجمین انتقال به نتیجه برسه .توکل به خدااااااااا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها

امروز رفتم آزمایش منفی شد

خیلی حالم بده

فکرشم نمیکردم،این سری خیلی امیدوار بودم

دوست دارم بمیرم اصلا

دیگه خسته شدم

آخه مگه بر خدا کاری داره یه بچه بده

خداهم منو دوست نداره

عزززززیزم😍 اسمشو چی کذاشتی؟ الهی که همیشه تندرست باشه در حال حاضر نزدیک خونه بابا لم دادم😂 اگه خد ...

اسمش شاهین😊

انشاءالله بسلامتی عزیزم 🌼

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه و روحیتون عالی باشه.واین موج جدیدو(کرونا رو میگم🙂) به خوبی و ...

سلام عزیزم من یادمه شما رو

وااای خداروشکر مبارکت خیلی خوشحال شدم😍😍😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه و روحیتون عالی باشه.واین موج جدیدو(کرونا رو میگم🙂) به خوبی و ...

سلام عزیزم

تبریک میگم

هفته چند هستی گلم

فکر کنم با هم باشه تاریخامون

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
خیلی ناراحت شدم عزیزم ایشالله طبیعی باردار بشی گلم

نمیدونم چیکار کنم دیگه

موندم طبیعی اقدام کنم

دوباره از اول برمivf 

اصلا کدوم مرکز خوبه برم

یا برم طب سنتی

اخه ذخیرمم کمه

بیشتر نگران اونم

سلام بچه ها امروز رفتم آزمایش منفی شد خیلی حالم بده فکرشم نمیکردم،این سری خیلی امیدوار بودم دوست ...

اینجوری نگو ایشالا میده به زودی

من یه زمانی تو خاطراتم نوشتم یعنی تنها کسی که لایق بچه دار شدن نیست منم،ولی بالاخره داد به هر زوری بود

اینجوری نگو ایشالا میده به زودی من یه زمانی تو خاطراتم نوشتم یعنی تنها کسی که لایق بچه دار شدن نیست ...

شما بار چندم جواب گرفتی

مشکلت چی بود

بخدا خیلی خسته ام

اصلا فکرشم نمیکردم نشه

نمیدونم چیکار کنم دیگه موندم طبیعی اقدام کنم دوباره از اول برمivf  اصلا کدوم مرکز خوبه برم ...

عزیزم متاسفم...

میدونم الان اصلا حالت خوب نیست

بنظر من یه مدت به خودت استراحت بده هم روحی هم جسمی از این حال و هوا در بیای 

من خودم وقتی نمیشد این کار کردم تا یه مدت بیخیالش شدم

بعد بشین قشنگ تفکرات جمع کن ببین چی کار کنی بهتره...

بعضیا واقعا با طب سنتی هم نتیجه میگیرن من خودم یکی دوسال هم رفتم دنبال اون ولی واس ما نتیجه نداشت...

البته مشکل همسرم بود

عزیزم متاسفم... میدونم الان اصلا حالت خوب نیست بنظر من یه مدت به خودت استراحت بده هم روحی هم جسمی ...

اخه من زمانم کمه

نگران ذخیرمم

دیروز ازمایش هامو نگاه میکردم دیدم ازمایش دو سال پیشم ذخیره ام ۵.۳۶ بود

الان شده۱.۲

ذخیره ام داره از بین میره