2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
ممنونم عزیزم.....به امید خدادوتا انتقال دادم ❤❤

ان شالله ۲تاش تا ابد قلبشون بتپه یه دختر خوشگل وناز یه پسر شیطون بلا...

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بچه اولمو خدا داد برا دومی اقدام نکردم میخام برم تعیین جنسیت داروهامو گرفتم میخام پریود بعد عیدم ...

هزینش چقد میشه کلا؟؟؟ کدوم مرکز؟؟؟دکترت کی؟؟؟

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
ان شالله ۲تاش تا ابد قلبشون بتپه یه دختر خوشگل وناز یه پسر شیطون بلا...

ممنونم 😍😍⚘⚘انشالله شما هم به کمک خدا صاحب جنسیتی که دوست دارین بشید🙏🙏🙏

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
عروس جون زماني كه دوتا آمپول ميزدي سه تاشياف و دوفاستون هم مصرف ميكردي؟! من طول سرويكسم ٣٢ بود بعد ...

اره عزیزم همش باهم همزمان بود ساعت ۸-۴-۱۲ شیاف و دوفاستون ظهر ها هم پروژسترون داشتم

۳۲ کم نیست

چیزی نیست عزیزم نکران نباش

با استراحت خوب خوب میشی

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
هزینش چقد میشه کلا؟؟؟ کدوم مرکز؟؟؟دکترت کی؟؟؟

گفتن ک ۱۵تومن..میرم ارمغان دکتر اسکوئیان ...دعا کنید برام ذخیره م پایینه خداکنه جنینام خوب باشن

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
ممنونم 😍😍⚘⚘انشالله شما هم به کمک خدا صاحب جنسیتی که دوست دارین بشید🙏🙏🙏

مرسی گلم ان شالله یه دختر دارم نمیخوام دیگه ریسک کنم قبل دخترم پسرم تو۲۵ هفته اسمونی شد...میخوام یه راهی برم که۱۰۰%باشه

گفتن ک ۱۵تومن..میرم ارمغان دکتر اسکوئیان ...دعا کنید برام ذخیره م پایینه خداکنه جنینام خوب باشن

ان شالله همونی که میخوای بشه گلم...

اره عزیزم همش باهم همزمان بود ساعت ۸-۴-۱۲ شیاف و دوفاستون ظهر ها هم پروژسترون داشتم ۳۲ کم نیست چیز ...

عروس جون ني نيت دخمل يا پسر؟!

والا من يه شياف از طرف خودم اضافه استفاده ميكردم هم دكتر رويان دعوام كرد هم دكتري كه جديد دارم ميرم پيشش گفت اصلا اين همخ دوز پروژسترون علمي نيس منم ترسيدم شياف رو قطع كردم

به خدا مرندم چه كنم

٣٢ رو كه گفتن فعلا خوبه از دوتا دكتر و يه تا ماما پرسيدم

فقط خدا بهمون رحم كنه از دست اين دكترا

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
عروس جون ني نيت دخمل يا پسر؟! والا من يه شياف از طرف خودم اضافه استفاده ميكردم هم دكتر رويان دعوام ...

ااا نه من اینا رو مصرف کردم

دکتر من اصلا اعتقادی به امپول نداره 

ولی با اصرار خودم گفتم میخوام حتمن امپول بزنم

چون هماتومم بزرگ بود ۵۰ میل بود مولا بچه ۲۵ میل بود

بخاطر همین

هنوز جواب سلفریم نیومده عزیزم

نکران نباش عزیزم استرس سم

گرجه با این ویروس جدید همگی نگرانیم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
مرسی گلم ان شالله یه دختر دارم نمیخوام دیگه ریسک کنم قبل دخترم پسرم تو۲۵ هفته اسمونی شد...میخوام یه ...

به امید خدا بعد عید برو مراکز ناباروری و پروسه ات رو شروع کن  اگه خوت و همسرت مشکلی ندارین کارتون زیاد سخت نیست ...واست صلوات فرستادم عزیزم 🙏🙏❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
ااا نه من اینا رو مصرف کردم دکتر من اصلا اعتقادی به امپول نداره  ولی با اصرار خودم گفتم میخوا ...

از كورونا نگو كه اونم شده غوز بالا غوز 🤦🏻‍♀️

جواب سل فري من اومد ده روزه چقدر براي شما طول كشيده پارسه مگه انجام ندادي؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم