2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045859 بازدید | 684486 پست
همش شش تومن تخمک کشی و انتقال

واقعا چقدر خوب

من فکر میکردم بیشتر میشه که ادامه ندادم

یه خانمی میگفت ۲۵ میلیون شده

منم ترسیدم دیگه ول کردم‌نرفتم اونجا

پس تخمک کشی و انتقال و فریز کلا ۶ میلیون شد

داروهات چقدر شدن

اونجا چقدر جواب گرفتن پرسیدی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب تا ازمایش ندی که نمیفهمی بعدم طب سنتی از کجا فهمید چند سالته

اخه تنبلی هم دارم مث آدمم ک پریود نمیشم..۲۳

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
واقعا چقدر خوب من فکر میکردم بیشتر میشه که ادامه ندادم یه خانمی میگفت ۲۵ میلیون شده منم ترسیدم دی ...

بدون فریز دارو هاهم در چند مرتبه بهم دادن پنج تومن شد اونجا خم مقل خیلی جاها جواب گرفتن

ی دکتر طب سنتی دست ب شکمم گفت ۰/۵ حالا هنو نرفتم ازمایش

پزشک سنتیش ببخشیدا ولی خیلی بی خود بوده یعنی چی ک با دست زدن فهمیده این ی آزمایش دقیقه ک فقط با آزمایش خون میشه فهمیدش

میشه برای سلامتی نی نیم و سالم و ب موقع ب دنیا اومدنش صلوات بفرستین 
واقعا چقدر خوب من فکر میکردم بیشتر میشه که ادامه ندادم یه خانمی میگفت ۲۵ میلیون شده منم ترسیدم دی ...

من فقط انتقالم با داروهاش تقریبا ۴ تومن شد تخمک کشی بدون دارو ۶۴۰۰ یک و خورده ای هم پول فریز داروهام ک.....

خیلی زیاد ۶ بار انتقال داشتم ی بار مثبت شد زایمان زودرس کردم بچم نموند

عزیزم متاسفم بابت زایمان زود رس ت اما علت ش چی بود اخه اونم تو این هفته؟ 😢😢😢انشالله خیلی زود مامان بشی به حق فاطمه زهرا

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
عزیزم متاسفم بابت زایمان زود رس ت اما علت ش چی بود اخه اونم تو این هفته؟ 😢😢😢انشالله خیلی زود ماما ...

چی بگم خدا نخواست من مامان بشم الانم امیدی ندارم روز نهم انتقال جنین  بلاست و بی بی چک منفی اون موقع روز ۱۱ جنین ۳ روزه مثبت شدم الهی ک هیچ کدومتون اینقد سختی نکشین یعنی تا ۵ ماه و خورده ای  آدم حس مادر بودنو تجربه کنه و آخرش تو بیمارستان مامای دیگه بچه بغل باشن و دست خود آدم خالی و سینه های پر شیری ک ....

[QUOTE=127028234]چی بگم خدا نخواست من مامان بشم الانم امیدی ندارم روز نهم انتقال جنین  بلاست و بی بی چک منفی اون ...[/QUOTE

از ته دلم دعا میکنم بخاطر اون همه سختی که کشیدی خیلی زود مامان بشی

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
[QUOTE=127028234]چی بگم خدا نخواست من مامان بشم الانم امیدی ندارم روز نهم انتقال جنین  بلاست و ...

از خدا میخوام نی نی شمارو ب سلامت ب بغلتون بده 

جدي؟! من با اين خونريزي دكترم گفته همش بايد دراز كش باشي  چيكار كنم به نظرتون چرا رويان با رس ...

اتاق دارن برای استراحت مادران، میتونی اونجا دراز بکشی.

نمیدونم والا چه فرقی میکنه. دکترم برای ان‌تی گفته بود برم رستاک دیگه من برای آنومالی هم رفتم همونجا.

دوباره همه چیزهایی که توی ان‌تی بررسی شده رو چک میکنن و کلی ارگانهای داخلیش که تازه تکامل پیدا کردن رو کامل بررسی میکنن.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...