2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
خدا نكنه گلم سلامت باشي 💋  حال روحيم خيلي بد بود ولي رفتم مشهد زيارت خيلي بهترم  يكي از ...

حتما حتماااااا به یادتم...

ویژه که اسمت میبرم

ولی واقعا من میام این تاپیک ها یاد قبلا خودم میفتم ایشالا اگه لایق باشم دعا کن همه هستم که منتظرن چون واقعا سخته 

مطمئنم که به زودی خدا بهت بچه های سالم و صالح میده...

امیدوارم سال جدید بهترین اتفاق ها بیفته واست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من روی پاهام کهیر زده انتقالمم عددش زیر ۲ شد احتمال داره بدنم جنینو پس زده باشه

والا من این نمیدونم

ولی خودمم ماه ۵و۶ هم کهیر زدم هم کل بدنم میگفتن ماسک حاملگی مثل تاول ریخت بیرون و شدیدا خارش داشت

حالا شرایط شمارو نمیدونم

حتما حتماااااا به یادتم... ویژه که اسمت میبرم ولی واقعا من میام این تاپیک ها یاد قبلا خودم میفتم ا ...

فداي مهربونيت گلم 

واقعا سخته انشاالله همه منتظرا به زودي دلشون شاد بشه 

انشاالله به سلامت گل پسرت رو در آغوش بگيري 

چندم وقت زايمانته گلم ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
والا من این نمیدونم ولی خودمم ماه ۵و۶ هم کهیر زدم هم کل بدنم میگفتن ماسک حاملگی مثل تاول ریخت بیرون ...

ممنونم که جواب دادید 😘😘😘

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
سلام دوستان.من آزمایش ویتامین دی دادم پایین بود ۱۸ بود.الان هفته ای یه دونه ویتامین دی پنجاه هزار بخ ...

چون شما زير 20 هست اشکالي نداره چون با 1000 بالا نميره البته اگه باردار باشيد فکر کنم 1000 ميدن اما اگه باردار نباشيد زير 20 اکثرا يدونه آمپول بايد تزريق کنيد بعدش هفته اي يه 50 هزار يا روزي يدونه 1000 

خدایا شکرت
2/9 هست گفتن خوبه،  چطور مگه ربطی داره به تشکیل جنین؟

نه خيلي خوبه ذخيرت 

انشاالله با همين انتقال مامان يه ني ني ناز بشي 🌹🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
چون شما زير 20 هست اشکالي نداره چون با 1000 بالا نميره البته اگه باردار باشيد فکر کنم 1000 ميدن اما ...

ممنون عزیزم.پس هفته ای یه دونه ۵۰۰۰۰ بخورم عیبی نداره؟آخه شنیده بودم میگن این دوزش خطرناکه و ممکنه به کبد و کلیه آسیب بزنه با دچار مسمومیت کنه واسه همین گفتم اینو بخورم یا ۱۰۰۰

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍
بچه ها ،دو صفحه پیش جواب ازمایش غربالگری منو ندیدید نظرتونو بگید؟؟😞😞😞😞

والا من زیاد بلد نیستم

ببخشید

ولی چیزی که من میبینم جفتش نوشته negative خب یعنی منفی دیگه

ولی اینکه آزمایش دیگه باید بدین یا نه رو نمیدونم