2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045715 بازدید | 684482 پست
عه چه خوب خودشون صیغه میخونن😍

اره صیغه ۲۴ ساعته میخوند ، مسوولشون هی میگفت هواستون باشه دایم نخوانید 

کلا پروسش بامزه بود ، یه آقایی بود ظاهرا اسپرمش خیلی قوی بود همشون هی میگفتن چه شوهرییههههه 

عزیزم درباره کساییکه خودشون یا همسرشون ناباروری دارن و میکرو انجام دادن یا میخان انجام بدن ❤❤

من میخوام بچه دومم پسر شه گفتن باید ای وی اف کنی تا به جنسیت دلخواهت برسی میشه بگین مراحلش چجوری؟؟هزینش چقد میشه حدودا ؟؟؟کدوم مرکز انجام بدم و یه دکتر خیلی خوب راجع به همین تعیین جنسبت معرفی کنیین ممنون میشم دوستان...

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میخوام بچه دومم پسر شه گفتن باید ای وی اف کنی تا به جنسیت دلخواهت برسی میشه بگین مراحلش چجوری؟؟هز ...

عزیزم من رویان رفتم و این اولین انتقالمه ..اگه شما  و همسرتون مشکلی ندارین به احتمال زیاد سیکلتون  یه کم فرق کنه چون تعیین جنسیت هم دارین ..واسه من  بادارو وسونو و.پانکچر و انتقال حدود ۶ونیم تموم شد بیمه هم نداشتم❤❤ 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
میگم من روز انتقالم اتاق بغل دستی آزمایشگاه جنین شناسی بودم ، دو ساعتی که دراز کش بودم ، ب ...

قبول دارم داروهای خوب و خارجی ناباروری نایاب شده چون خودم بسختی تونستم پیدا کنم و اخراش دیگه گیرم نیومد و چندتا آخرو ایرانی استفاده کردم ولی صحبت وقتیه که برای آدم دوبار یه قضیه پیش میاد و دوبارشم هیچ کس دلیلشو نمیگه ولی بقیه بیمارها که باهاتن اونا مشکل تشکیل جنین ندارن

خدا خیرت بده انقدر ترسیدم گفتم نکنه چیزی بشه😔شما باردار شدین؟من امروز انتقال داشتم

بله عزیزم. من انتقال چهارم مثبت شدم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
قبول دارم داروهای خوب و خارجی ناباروری نایاب شده چون خودم بسختی تونستم پیدا کنم و اخراش دیگه گیرم نی ...

میفهمم چی میگی عزیزم ، الان ایشالا بارداری ، دیگه راحت بشی از این حرص خوردنا ، فقط غصه نخور بشم فک نکن 

من میخوام بچه دومم پسر شه گفتن باید ای وی اف کنی تا به جنسیت دلخواهت برسی میشه بگین مراحلش چجوری؟؟هز ...

روز دوم یا سوم پریودتون سونو میشین، آمپول بهتون میدن با توجه به وضعیت تخمدان. ازتون تعدادی تخمک میگیرن با عمل تخمک‌کشی، توی آزمایشگاه لقاح میدن با اسپرم، چند روز بعد اونایی که جنینهای خوبی شدن رو آزمایش میکنن که ببینن چندتا پسر هستن و اگر هایپر نشده باشین همون موقع براتون انتقال میدن. اگر هایپر شده باشین فریز میکنن و ۲ ماه بعدش انتقال میدن. ۲ هفته بعدش هم آزمایش میدین که معلوم بشه باردار هستین یا نه.

هایپر شدن هم یعنی تعداد تخمکهاتون خیلی زیاد باشه بخاطر داروهای تحریک تخمدان.

هزینه هم بین ۲۰ تا ۲۵ میشه.

بله عزیزم. من انتقال چهارم مثبت شدم.

گرید جنیناتون چند بود عزیزم.؟..فریز انتقال دادین؟

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
گرید جنیناتون چند بود عزیزم.؟..فریز انتقال دادین؟

بله فریز بودن.

۲ تا a و ۱ دونه b

دیگه خدا میدونه کدومشون برام مونده...