2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
سلام بچه ها من دبروز آزمایشم مثبت شد امروز لک داشتم؟؟کسی اینجوری بوده؟😐چی میشه حالا؟

نگران نباش، من روز ۱۶ که باید بتام رو تکرار میکردم خونریزی کردم. دوز پروژسترونم رو اضافه کردن...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای انقدر خستم نمیتونم یه ربع نگهش دارم فقط میخام باوابم که اونم زود پا میشه نمیزارل بخوابم😭😭😭 خ ...

عزیزم.میفهمم خیلی سخته اوایل ب امید خدا بعد چله نهایت دوماه خیلی بهتر میشه همه چی و خوابشم.تنظیم میشه.یکم صبور و حوصله میخاد.کمکی نداری؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نگران نباش، من روز ۱۶ که باید بتام رو تکرار میکردم خونریزی کردم. دوز پروژسترونم رو اضافه کردن...

در حد لکه بود به مرکز زنگ زدم گفتن اگه ادامه داشت شیافو بکن روزی سه تا چون دوز داروهات زیاده.

تمیدوار باشم قطع بشه؟

دردم خیلی زیاده من یک بارداری داشتم ک منجر ب زایمان زودرس و فوت جنین شد یادمه روز ۱۱ انتقال جنین ۳ ر ...

عزيزم زايمان زودرست تو چند هفتگي بود ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزيزم اين علايما رو ك گفتي علايم رفلاكسه؟؟

اره عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آزمایش همسرمم خوب بوده، نه دی اف ای انجام نداده، ،  والا اتاق عمل بهم گفتن هشت تا جنین تشکیل شد ...

عزيزم ذخيره تخمدانت خوبه ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
به فال نیک میگیرم ولی خیلی بهشون مشکوک شدم، من خودم رشته م حقوقه میدونم از نظر حقوقی شکایت از مراکز ...

میگم من روز انتقالم اتاق بغل دستی آزمایشگاه جنین شناسی بودم ، دو ساعتی که دراز کش بودم ، به حرفاشون گوش میدادم چون در باز بود و هی جنین میبردن واسه انتقال و تخمک میاوردن برا لقاح   شاید خنده دار باشه ولی حتی خطبه عقدی که واسه لقاح تخمکای اهدایی میخوندن رو میشنیدم .... و کلی بحثایی که درباره کم شدن تعداد و کیفیت تخمکایی که اینروزا بخاطر کم شدن داروهای باروری پیش اومده ... حتی جنین شناس هی میگفت از دست من چه کاری بر میاد که دکتر زنان گیر داده چرا جنین کم تشکیل میشه و ...میخوام بگم خودشونم ناراحت بودن ... البته من اهوازم و کلنیک هم خصوصی بود ... حتی شنیدم که میگفتن کیتهای تشکیل جنین چینی شدن قبلا امریکایی آلمانی بودن و...