2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045902 بازدید | 684488 پست
سلام،دیدن لک یکی دو روز بعد از انتقال به دلیل تحریک دهانه رحم طبیعی است، فکر کنم تو برگه ای هم که بع ...

اره نوشته ولی من هردوبار بعد از پانکچر هیچ لکی نداشتم و دفعه قبل بعد از انتقال هم تا روز ۱۲ هیچ لکی نداشتم الان لک زیاده ببخشید با دستمال پاک میکنم کاملا کثیف میشه،،،  زنگ زدم رویان اونا هم میگن همین شیافو ادامه بده طبیعیه، به حرفشون اطمینان ندارم، واقعا یعنی بعد دو سه روز قطع میشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم لک توی روزهای اول بخاطر تحریک دهانه رحم با اسپکلوم هست. منم داشتم. اصلاً نگران نباش، ربطی به د ...

ان شالله همینطور باشه عزیزم،  اخه دفعه قبل اصلا لک نداشتم، یعنی نه اینبار نه هیچ دفعه دیگه ای بعد از استفاده از اسپکوم لک نداشتم، ببخشیدا خیلی راحت و بدون فشار هم تمام مراحل انتقال انجام شدش برای همین خیلی نگران شدم،،،  چند روز طول میکشه تموم بشه؟  من چکار کنم تا خوب بشه مثلا استراحت کنم؟؟

اره نوشته ولی من هردوبار بعد از پانکچر هیچ لکی نداشتم و دفعه قبل بعد از انتقال هم تا روز ۱۲ هیچ لکی ...

اینسری میخوای مامان بشی واسه همین لک داری  

بله گلم قطع میشه خودش ، هم اعصابت آروم کن و هم خیلی چک نکن، خودش کمرنگ میشه و در نهایت قطع میشه

اینسری میخوای مامان بشی واسه همین لک داری     بله گلم قطع میشه خودش ، هم اعصابت آروم کن و ...

ممنونم عزیزم بخاطر آرامش حرفات، بخدا اینجا شما هم بهم گفتید چیز مهمی نیست آروم تر شدم وگرنه صبح در حد سکته رفتم،،،  گاهی چقدر آدم با یه جمله میتونه به بقیه امید و آرامش بده

ان شالله همینطور باشه عزیزم،  اخه دفعه قبل اصلا لک نداشتم، یعنی نه اینبار نه هیچ دفعه دیگه ای ب ...

نه نگران نباش، برای منم هیچوقت درد یا فشار نداره ولی بعضی وقتها لک میبینم بعدش و بعضی وقتها نه. احساس میکنم خیلی بستگی به مهارت دکتر داره.

یکی دو روز ممکنه طول بکشه، کار خاصی لازم نیست انجام بدی عزیزم.

این دفعه آمپول پروژسترون دادن بهت یا فقط شیاف داری؟

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

سلام بچه ها خوبید.من ۲۸بهمن قراربود پریود شم و برم برای سیکل انتقال که عقب انداختم.هرچی جوشوندی بگید استفاده کردم و دوتاهم آمپول زدم.ولی پریود نشدم.ترسیدم کیست باشه.دکترمم نیست.تا بعد تعطیلات فروردین پاسخگو نیستن.حالا سر خود دوشبه دارم ال دی استفاده میکنم برج ۱۰تخمک کشی داشتم.ومشکوک به هایپر شدم.میشه کمکم کنید.اخه قبل شروع ای وی اف یه کیست۳سانتی داشتم که۲ماه به تجویز پزشکم ال دی استفاده کردم.نظرتون چیه

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
نه نگران نباش، برای منم هیچوقت درد یا فشار نداره ولی بعضی وقتها لک میبینم بعدش و بعضی وقتها نه. احسا ...

شیاف دادن ۴۰۰، روزی دو تا،،،،  ممنونم عزیزم بخدا صبح انقدر هول کرده بودم اینجا میبینم شما هم این تجربه رو داشتید امیدوار شدم که چیز بدی نیست،،،  راستی ببخشید من شیافو رکتال استفاده میکنم

اره عزیزم ممنون  خدارو شکر تو خونه محبوسیم بخاطر این شرایط دکترم از ترسم نبردم شیر میخوره بع۱ی ...

سلام عزیزم خوبی

این چیزایی ک میگی علائم رفلاکس هس ولی نمیشه گفت حتما رفلاکس داره ببین دهنشو مزه مزه میکنه حالت ادامس جویدن؟یا خس خس سینه و کیپ شدن بینی داره؟

..حالا دکتر ک نمیشه بری اینچیزا رو رعایت کن حتما بعد شیر باد گلوشو بگیر و ی رب عمودی نگهش دار روشونه هات و حتما سطح شیبداربخابونش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
شیاف دادن ۴۰۰، روزی دو تا،،،،  ممنونم عزیزم بخدا صبح انقدر هول کرده بودم اینجا میبینم شما هم ای ...

اتفاقاً میخواستم بگم رکتال استفاده کنی بهتره.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام،  بچه ها الان بیدار شدم رفتم دستشویی لک دیدم، توروخدا یه روز بعد از انتقال جنین دو روزه لک ...

عزيزم لک گاهي خيلي خوبه استرس برات سمه شياف امپول ميزني

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون