2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام بچه هااااا خدارو شکررررر جواب آزمایشم مثبت شددددددد بتاااا 125 روز 13 انتقال جنین 5 روزه انشا ...

سلام عزیزم تبریک میگم. امیدوارم صحیح و سالم ۹ ماه دیگه بغلش بگیری جیگر 😇😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روز ۱۴ هستم و دارم میرم آزمایش خون  ولی صبح اول بی بی چک گزاشتم و منفی شد 😔😔😔  با ...

الهی ک شمام مثل دوستمون مثبتی

میشه برای سلامتی نی نیم و سالم و ب موقع ب دنیا اومدنش صلوات بفرستین 
نه فردای پانکچر میگن چندتا جنین با چه گریدی برات تشکیل شده باید زنگ بزنی تلفنی بپرسی مگه بهت نگفتن

چیزی نگفتن به من❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
بی بی مهم نیست برو که انشاالله با جواب مثبت میای

فکر نکنم . چون دوستانی که مثبت بودن هرکدوم بی بی گزاستن از روز ۱۲ یه حاله انداخته . من که جنین هم ندارم باید دوباره از اول شروع کنم 😔😔😔 خدا هیچ کسیو این شکلی نا امید نکنه ، چون خیلی سخته 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
چیزی نگفتن به من❤

آخه به ما بعد پانکچر شدن یه تلفن تماس دادن گفتن فردا صبح زنگ بزنید بگیم چندتا جنین دارید و وضعیتشون چطوریه و کی بیاید بر انتقال

همه جا همینطوریه

خودت الان زنگ بزن بپرس

بچه ها منم بعد پانکچر هنوز خونریزیم قطع نشده .الان۳ ماه هست هرچی هم دکتر میرم انگار نه انگار.یزد هم ...

آمپول کا بزن یا اون قرص رو بخور 

یه کپسوله اسمشو نمیدونم خون ریزی رو قطع میکنه

مگه دکتر نرفتی بهت بگه

سلام،  بچه ها الان بیدار شدم رفتم دستشویی لک دیدم، توروخدا یه روز بعد از انتقال جنین دو روزه لک ...

عزیزم لک توی روزهای اول بخاطر تحریک دهانه رحم با اسپکلوم هست. منم داشتم. اصلاً نگران نباش، ربطی به داخل رحم نداره، کنجدهات جاشون امنه.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...