2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
بي نهايت راضي بودم بي شك ميگم بهترين پزشكي كه ميشناسم  كل وجود اين ادم ارامشه😍 شوهرم مشكل داش ...

چقدرررر خوب ایشالا همیشه بهترینها براتون رقم بخوره

ببخشید میشه بپرسم مورفولوژی وتحرک اسپرم همسرتون چند بود؟من مورفو یک ودی اف ای۲۷..قصد دارم ایشالابرم دکترنصر ....میخام بدونم اگر مرد مشکلش زیاد باشه بازم نصر خوبه یابیشتر اگر مشکل زن باشه خوبه

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

سلام بچه ها خوبين من انتقالم منفي شد مشكل آندومتريوز دارم به نظرتون تا انتقال بعدي كه فكر كنم تو ارديبهشت باشه قرص ال دي بخورم كه عادت ماهانه نشم شايد اين آندومتريوزم يكم جمع بشه ميشه كمك كنيد 

دكترم جواب نميده شماره مطبش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیمارستان بهمن  جنین شناساش خوبن  ؟

اره خیلی دکترا اونجان عزیزم امکاناتش عالیه🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام بچه ها خوبين من انتقالم منفي شد مشكل آندومتريوز دارم به نظرتون تا انتقال بعدي كه فكر كنم تو ارد ...

چقدر بد

ایشالا که طبیعی بار دار شی

ببین قرص ها خوبه ولی یه امپول هست اون بهتره

نمیدونم اسمش دفرلین بود چی بود یادم نیست

منم اندومتریوزم یه دکتر بهم دو ماه ال دی داد یه دکترم بهم امپول داد که من همون ال دی رو خوردم

توکل بر خدا دکتر گفت ۱۷اسفند آزمایش بده  انشاالله خدا دل همه رو شاد کنه ما هم جزو اونا

ایشالله که همگی مثبتیم عزیزم منم ۱۶قرا ره برم از شمام ۱۷تعطیله احتمال همون شونزدهم باید برید دیگه

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c