2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
من تا حالا جنین فریز نداشتم که شناسنامه جنین ببینم ولی رویان همین جنین فرش ها رو که انتقال میدن &nbs ...

سلام عزیزم.نوشته هات رو خوندم حالا که دوتاجنین انتقال دادی مثبت فکر کن حرص نخور به خدا توکل کن ان شاالله اینبار مامانی و دیگه هیچ وقت تواین راه قدم نمیزاری.تو همین تاپیک دوستانی بودن که با یه جنین مادر شدن حتی گرید پایین ولی دوستان با تعداد جنین بالا وبهترین کیفیت چندین بار انتقال دادن نشده اینا همش حکمتی داره که ما نمی تونیم درک کنیم.ریلکس باش و نتیجه رو بسپر به خدا.یه چیزی هم بگم من وقتی با جنین شناس رویان صحبت کردم به من گفت کیفیت تخمک ها و اسپرم چطور بوده وجنین با چه گریدی براتون تشکیل شده.حتما برای شما مشکلی نبوده وگرنه حتما میگفت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم میشه بپرسم از دکتر نصر راضی بودید؟مشکلتون چی بود؟

بي نهايت راضي بودم بي شك ميگم بهترين پزشكي كه ميشناسم  كل وجود اين ادم ارامشه😍

شوهرم مشكل داشت خودم هم اين بين فيبروم داشتم كه عمل كردم

بچه ها یه چیزی بگم یک روحیه اتون عوض بشه . من دو روزه حالت تهوع خفیف دارم و سرگیجه . کمردرد دارم و ...

اخی از استرسه شاید

من بعد انتقال به شوهرم گفتم بخواب رو تخت خالی گفت نه میترسم منم قاتی زنا ببرن بم جنین انتقال بدن

سلام عزیزم خدا رو شکر، خودت خوبی‌؟  چشم گلی فعلا همچنان خونه نشین و قرنطینه ایم تا ان شاء الله ...

سلام قربونت ممنونم شکرالحمدلله خوبم.منم بیخیال شدم به حرف عروس کوچولوعکل کردم باهمسرمم حرفشم نمیزنیم دوباره میکرو و...

اره فدات خیلی مواظب باشیدالبته خدامواظب هممون باشه .گل پسرتوحسابی ببوس ازطرف منم.😍😍😍اسمشوچی گذاشتین؟

سلام عزیزم خوبی.. ما ک رسما توخونه حبس شدیم باوجود این ویروس فعلا ک خبری از عید نیس😩 خدا خودش کمک ...

اووه نگو نگو منم همینطور ادم جرات نداره بره بیرون امروزم بالای هزاروپونصدنفرشده.ولی توخونه هی ضدعفونی میکنم.ایشالله ریشه کن بشه بزودی

اخی از استرسه شاید من بعد انتقال به شوهرم گفتم بخواب رو تخت خالی گفت نه میترسم منم قاتی زنا ببرن بم ...

اره به نظر منم استرس داره هم استرس انتقال من هم استرس کرونا.😂😂

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام مامانای گل ❌❌❌❌❌شما جای آمپول پروژسترون به جز کیسه آبگرم دیگه چی میذارید که گوله نشه ،دیگه واس ...

منم اونجوری شدم ولی امروز با دکتر صحبت کردم بجاش شیاف گفت استفاده کنم یکی صب یکی شب

بهاری جون شاید بخاطر تغییرات دیواره رحم باشه نگران نشو فقط دعا کن و توکل اون سوره حاقه که نوشتم رو ...

ممنون ایشالا که همینطور باشه

اتفاقا خوندم

ایشالا همه منتظرا مامان بشن به زودی