2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
عزیزم بدبین نباش وقتی ۲ تا جنین داری فریز کنن این ریسک وجود داره تو فرایند ذوب از بین برن خوشکلم&nbs ...

نگو تورو خدااااا من جنين هام فريز هست امکان خراب شدن دارن

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
عزیزم طبق سوالایی که من از ابن سینا پرسیدم، علت دقیقش مشخص نیست. اینا اسپرم رو مستقیماً تزریق میکنن ...

همینارو هم اونجا توضیح نمیدن،  عزیزم همسر من مخش زده نمیشه تا همینجا هم با شناختی که ازش دارم معجزه شده که باهام اومده،    جای خوب واقعا کجاست؟؟؟  من دیگه عقلم کار نمیکنه کجا خوبه؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۳۴ سال،  روزی دوتا گونال ۷۵تایی یعنی ۱۵۰ تا،،  و سه روز آخر سه تا سینال ۷۵ تایی یعنی ۲۲۵ ت ...

اچ ام جي نزدي؟ من روزي 225واحد گونال رو زدم روز اخر هم امپول اويترل برا آزاد سازي دادن بهم 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
همینارو هم اونجا توضیح نمیدن،  عزیزم همسر من مخش زده نمیشه تا همینجا هم با شناختی که ازش دارم م ...

ببین من بعد چهار تا مطب خصوصی و کلینیک از جمله برنجیان، دکتر تهرانی و کلینیک شایامهر که همه خیلی معروفن اومدم ابن سینا و اینجا راضی تر از همه جام. تنها جایی بود که تشخیص درستی برای مشکل اسپرم همسرم دادن. شوهر منم چندین و چنند بار دعوا راه انداخته و اذیت کرده. من 5 سال بیشتره در حال درمانم. بازم یه مدت فرصت دادم دوباره تلاش کردم و رفتم رو مخش. چاره چیه :D

نگو تورو خدااااا من جنين هام فريز هست امکان خراب شدن دارن

نه عزیزم خراب نمیشن ولی اگر تعدادش کم باشه سعی میکنن فرش همون بعد پانکچر انتقال بدن جنین به رشد طبیعی اش تو بدن مادر ادامه بده چون اگر فریز بشه و ضعیف بشه یا از بین بره دیگه جنین ندارن واسه انتقال

نه عزیزم خراب نمیشن ولی اگر تعدادش کم باشه سعی میکنن فرش همون بعد پانکچر انتقال بدن جنین به رشد طبیع ...

با فريز ضعيف ميشن؟

تیاراتیام جونم بخدا خیلی ناراحت شدم چرا با خودت اینجوری میکنی بفکر کنجدای توی دلت باش اینقدر برات نگرانم که نگو بجای فکرای بد برو قرآن بخون دعا بخون نماز بخون بزار دلت آروم بشه

عزیزم از امروز تا روز آزمایشت هر روز برات آیت الکرسی میخونم خودتم بخون حتمن مامانی عزیزم اینقدر جوجه ها تو حرص نده

سلام خوشگلا منم یک شنبه هفته قبل انتقال داشتم یه جنین پنج روزه .روز پنجم لکه بینی خیلی کوچیک داشتم ه ...

عزیزم من میگم احتمال 90 درصد تو مثبتی. با توجه به علائمی که میگی. همشون علائم مثبت بودن هست.

اگر مثبت بودی بیا خبر بده خوشحال بشیم 

نه ضعیف نمیشن بعضی دکترا معتقدن فریز بهترم هست  اما یکی یا ۲ تا جنین باشه ریسکه که از فریز در ...

😫😫😫😫خداکنه جنين هام خراب نشن

سلام عزیزم. منم خیلی کم میام. فعلا که هیچ. میخواستم اینماه پانکچر کنم که اینجوری شد. شما چطوری در چه ...

منم هیچ،قرار بود اینماه بیام تهران برای جواب آزمایشات،که این شرایط پیش اومد،دیگه باید منتظر بمونم تا اردیبهشت یا خرداد،راستی گونال اف کامل پیدا کردی؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...