2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
ان شالله که برای شما مثبت میشه، ،  والا اینقدر هزینه ها بالاست هممون بسختی داریم جور میکنیم ولی ...

بخدا من قرض کردم اومدم 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببين عزيزم حتما ي علتي هست جنين هات تشکيل نميشن يا مشکل از کلينيک هست يا تو يا شوهرت منم شوهرم اسپرم ...

منم دنبال علتم تا رفعش کنم ولی کسی علتشونو به آدم نمیگه اونجا.  ،،،  دیگه برای من شد دوبار که این اتفاق افتاد واقعا باید علتشو بدونم

همين دوتاي هم که الان برات انتقال دادن اگه فريز ميکردن ماه بعد انتقال ميدادن خيلي خوب بود

اصلا کو گوش شنوا فقط میخوان سریع انتقال بدن و برن خونه هاشون امروز شاید بگم ۵۰ نفر بیشتر بودیم کم گفتم همینطوری سر سری کار انجام میدادن فکر کنم قسمت جنین شناسیشونم همینطوری تخمک ها و اسپرم ها رو هدر میدن

تیارا جون ذخیره ات چند بود؟ چه دوزی گونال داشتی و چند روز؟

ذخیرم روز اولی که رویان آزمایش دادم 2/9 بود دیگه بعد از یه بار ای یو آی و دوبار میکرو نمیدونم چند شده،،،  ۲۱ تا گونال ۷۵ تایی زدم و بعدش گیرم نیومد ۶ تا هم سینال ۷۵ تایی زدم و ۱۳ تا هم اچ ام جی روزی یکی،،،  اینا رو ظرف ۱۳ روز تزریق کردم

اصلا کو گوش شنوا فقط میخوان سریع انتقال بدن و برن خونه هاشون امروز شاید بگم ۵۰ نفر بیشتر بودیم کم گف ...

عزیزم بدبین نباش وقتی ۲ تا جنین داری فریز کنن این ریسک وجود داره تو فرایند ذوب از بین برن خوشکلم 

مطمئن باش اتفاق های خوب داره پیش میاد همین الان مامانه ۲ تا نی نی هستی فکر بد اصلا به سرت نزنه

عزیزم ایشالله همین الان مامانی اصلا اصلا انرژی منفی نده باور کن استرس و اعصاب خوردی ببشترین آسیب به ...

من امروز با انرژی مثبت رفتم برای انتقال ولی دقیقا دیدم حکایت پانکچر اولم تکرار شدش و بعدشم برخوردهای بدی با هام شدش حالا من آدم ارومی هستم ولی خیلی ناراحت شدم،،، حقیقتش ما برای همدیگه همیشه آرزوی مثبت شدن داریم ولی گاهی باید حقیقتو قبول کرد،،، فکر کنم جنين شناس کلا سنبل کرده و برای اینکه ما معترض نشیم که این همه پول دادیم و بدنم داغون شده گفتن شده دوتا جنین انتقال بدیم دهن بیمار بسته بشه

منم دنبال علتم تا رفعش کنم ولی کسی علتشونو به آدم نمیگه اونجا.  ،،،  دیگه برای من شد دوبار ...

عزیزم طبق سوالایی که من از ابن سینا پرسیدم، علت دقیقش مشخص نیست. اینا اسپرم رو مستقیماً تزریق میکنن تو دیواره تخمک، حالا اگر شروع به تقسیم سلولی بکنه میگن جنین تشکیل شد. به یه مرحله ای از تقسیم که برسه تبدیل میشه به بلاستوسیت. برای منم از 19 تا تخمک خوب و بالغ دیدی که چقدر کم جنین تشکیل شد اونم کیفیت عالی نبودن هیچکدوم. گرید AB و B بودن که B ها رو دیگه فریز نکردن.

دکتر گفت لزوماً بعد از این چسبیدنشون لقاح و تقسیم انجام نمیشه. این یه سیکل و انتخاب طبیعیه که دیگه ما نمیتونیم توش دخالت کنیم. ممکنه کیفیت اسپرم خوب نبوده یا تخمک قبولش نکرده یا هرچی. مثل بارداری طبیعی که ممکنه بشه، ممکنه نشه. دنبال علت مشخص نباش. فقط یه جای خوب برو و بهشون اطمینان کن.

من جات بودم در اولین فرصت رویان رو عوض میکردم مخ همسر گرامی رو هم میزدم یه بار دیگه همکاری کنه.

ذخیرم روز اولی که رویان آزمایش دادم 2/9 بود دیگه بعد از یه بار ای یو آی و دوبار میکرو نمیدونم چند شد ...

روزي چند تا گونال ميزدي؟ چند سالته گلم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
من امروز با انرژی مثبت رفتم برای انتقال ولی دقیقا دیدم حکایت پانکچر اولم تکرار شدش و بعدشم برخوردهای ...

نه دیگه بدبین نباش. برخورد که از شعورشونه، دلیل نمیشه کیفیت جنین هم بد باشه.

باور کن دشمن اول انتقال همین استرس و نگرانی هست. بسپر به خدا آروم باش تا این دو هفته هم بگذره.

میدونم خیلی سخته ولی بهترین کاری که الان میتونیم بکنیم همینه.