2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی ایشالله?ایشالله بزودی زودحالت بهتربشه .واقعاخوشحالم برات. چشم میخونم مرسی که برام گ ...

سلام عزیزم خدا رو شکر، خودت خوبی‌؟ 

چشم گلی فعلا همچنان خونه نشین و قرنطینه ایم تا ان شاء الله شرایط عادی بشه

شما هم خیلی مراقب خودتون باش

من هيچ علائمي نداشتم فقط روز سوم چهارم حس ميكردم كشاله پام تير ميكشه روز ششم هفتم رفتم مسافرت ر ...

سلام گلم میشه بپرسم از دکتر نصر راضی بودید؟مشکلتون چی بود؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
میدونم گلم ولی برای همون زایمان بیهوش و بی حس میکنن ک امادگیش از قبل هست  در حد ی معاینه معمول ...

عزيزم منم با بيهوشي بودم 

برو اينجوري استرسم نداري خيالت راحت 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
چرا ؟نکنه خوب نباشه ،😭😭😭😭

عزيزم زينب جونم آمپول نداشته فقط شياف 

به دكترت اعتماد كن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم بار چندم بودی کجا و با کدوم دکتر انتقال دادی و استراحت و تغذیه قبل و بعد انتقالت چطور بود ببخش ...

عزیزم اولین بارم

بیمارستان امام خمینی

دکتراش چرخشیه که همه ی دکترا ویزیتم کرده بودن ولی انتقالمو دکتر بندریان انجام دادن

تغذبه م که متعادل خوردم تو این ۱۲ روز نه سردی زیاد نه گرمی زیاد ولی استراحت کردم 

من آیت الکرسی میخوندم اصلا نفهمیدم

سلام لی لا جون خوبی؟،من چند وقتی سایت نیومدم،الان در چه مرحله ای هستی؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...