2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
@تیاراتیام     همون ماهی که انتقال داشتید پانکچر هم شده بودید؟ من همون ماه انتقال داشتم ...

تنبلی تخمدان داری؟ چون تنبلی ها لخته دفع میکنن و اونایی که رحمشون سرده! موقع پریود خودش نشور، حمام نرو، موقع ظرف شیتن پیشبند ببند حتما وگرنه دفع لخته تو همه پریودها که عادی نیست اینم با این حجم که میگی

بیبی چک بیچاره چه میدونه بتا چیه   نه بابا ربطی نداره خواهر این یه فیلتره حساس به اسیدی یا قل ...

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️درست میگید شما کار منم خیلی خنده داره

چیکار کنم این روزا بگذره آخه😂😂شدم تحلیلگر بیبی چک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی بی چک اینهمه نزار، باور کن کلا مراحل استرس زایی هست این بارداری از الان بخوای همچین  کنی وای ...

حق با شماست.من دفعه دوم انتقالمه..دفعه ی قبل به خودم قول دادم دیگه بی بی چک نذارم ولی نتونستم🤦‍♂️

سلام دوستای گلم من این بی بی چکا رو از چهار روز پیش از چپ به راست گرفتم.اولی سمت راست واسه امروزه . ...

مگه کم رنگی پررنگی به معناس مقدار بتاست !!!

عزیزم بتات با توجه به روزی که بتا دادی عالیه به جای بیبی چک 48 ساعت بعد بتا رو تکرار کن تا خیالت راحت باشه 

هر روزم انقد بیبیچک نزن🤨

خداجونم شکرت       
مگه کم رنگی پررنگی به معناس مقدار بتاست !!! عزیزم بتات با توجه به روزی که بتا دادی عالیه به جای بیب ...

من فکر کردم معنیش بالا بودن بتاست😕

دیگه بی بی چک نمیزنم..تتزه موعد آزمایشم دوشنبست باید تا اون موقع صبر کنم

ممنون گلم، ان شاء الله خودت هم زایمان راحتی داشته باشی گلم من نیکان بودم با دکتر مریم اشرفی و خیییی ...

نه عزیزم .محب کوثر اصرار به سزارین داره .نظر دکتر دوستم سزارین بود هر چند تا هفته چهل صبر کردن برا طبیعی ونشد تا دکتر برسه بیمارستان خودشون آمپول فشار زدن بهش اینم بچش کج بود تو شکم ی دو ساعت درد کشید راضی به سز نمی شدند نصفه شبی دکترش برداشت بردش ی بیمارستان دیگه تا بتونه سز شه 

دکتر منم اکرم شهامی تو نیاکان 

راستی هزینت چقدر شد

قربونت، برای طبیعی باردار شدن ناامیدم چون لوله هام بستست، کاشکی با همین آی وی افم نتیجه بگیرم راضی ا ...

انشالله عزیزززززمممم مطمینم زودی مامان خوشگل گروهی 😘😘😘😘😘😘مرسی عزیزم برای خودت این روزو خیلی زوددددد ارزو دارم الهی به زودی ی نی نی سالم صالح خوشگل میاد تو دلت😘😘😘😘

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
سلام دوستان، من فردا برای بار دوم پانکچر میشم التماس دعا از همگی دارم

عزیزم انشاءالله که تخمک های باکیفیت و جنین های تپل برات تشکیل میشه و با اولین انتقالت مامان میشی برات آیت الکرسی خوندم ...

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
انشالله عزیزززززمممم مطمینم زودی مامان خوشگل گروهی 😘😘😘😘😘😘مرسی عزیزم برای خودت این روزو خیلی زو ...

ممنون دختر خوب بخاطر انرژی مثبتی که بهم دادی😍😍😍 توکل به خدا❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
راستی با اینکه چند ماه پیش پانکچر و انتقال دادم به شک افتادم، برای پانکچر گرمی برای بعد از انتقال سر ...

عزیزم اصلا بعد انتقال چیزای خیلی گرم یا خیلی سرد نخور چون جفتش ضرر داره مثلا خیار و کاهو برای بعد انتقال نخور ... چای داغ یا آب یخ نخور ... کلا متعادل مغزی جات و کلم بروکلی و گل کلم و پرتقال و گریپ فروت و گوجه گفت خوبه 

آناناس هم ۵ روز اول گفت بخور . به این صورت که ۱ عدد آناناس بعد انتقال به ۵ قسمت تقسیم کنی و هر روز ۱ قسمت بخورم. حتی وسطش رو هم تاکید کرد که حتما بخورم 

به من که بیمارستان اینارو گفته 

به امید خدا بری و دست پر بیای موفق باشی

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم با توجه به شرایط موجود ممکنه فروردین انتقال ندن شنبه زنگ بزن بپرس

باشه وشنبه زنگ زدم گفتن باید دوم پری بیا فروردین بیا ولی باز می پرسم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود