2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا خ میترسم برم.اگه نرم هم ممکنه اوضاع بدتر بشه اون موقع نشه برم عجب اوضاعی شده.گیرافتادیم اگه ک ...

گر نگه دار من آنست که من میدانم

شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
امیدوارم اینجوری باشه . الان که دارم دیونه میشم یکی از دایی هام تازه فوت شده تو سن ۵۶ سالگی الان یکی ...

عزیزم انشالله که زود خوب میشه و برمیگرده سر زندگیش. قرار نیست هرکی مریض شد که اتفاقی براش بیوفته. با اینکه خبرای بد خیلی هست و خیلی بهش پرو بال میدن اما خیلی ها که بسترین رو به بهبودن خدا روشکر. خیلی چیزایی که تو فضای مجازی میگن فقط شایعه است

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت شادن جون. انشالله با همسرت شاهد به دنیا اومدن نوه نتیجه هاتون باشین عزیزم. ممنون یادم کردی دو ...

یه دنیا ممنون عزیزممم😙😙😙 انشاالله برای شما😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم خیلی ناراحت شدم. خدا بیامرزدشون خدا اون یکی داییتم شفا بده،نگران نباش خوب میشن انشاالله

ممنونم عزیزم خدا عزیزان شمارو براتون حفط کنه 🙏🙏🙏🙏🙏

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
منم میگم بزارم همون اردیبهشت و خرداد ولی خیلی داره همش فاصله میوفته بین بچه ها هرچند دیگه الانشم زیا ...

اخه الانم فکر نکنم براتون انتقال بدن ! شهر ما که فقط مورد هایی که تا الان انتقال دادن یا دارو مصرف کردن دارن رسیدگی میکنن . هرکی میخواد شروع کنه یا انتقال بده قبول نمیکنن😇 امیدوارم زودتر صاحب نی نی خوشگل بشی 

عزیزم انشالله که زود خوب میشه و برمیگرده سر زندگیش. قرار نیست هرکی مریض شد که اتفاقی براش بیوفته. با ...

فداات عزیزم خدا نگهدار عزیزان شما باشه به امید خدا زودتر بیاد خونه و همه از نگرانی دربیام . ولی خیلی توصیه های پزشکی جدی بگیرید 🙏🙏🙏🙏🙏

چراقبلش گفتن هایپر هستی ولی دوباره سه شنبه که رفتم ازمایش گرفتن و گفتن جنین فریز میشه ولی یه خانمی ب ...

گلم ایشالا که همین دوتا جنین برات نی نی میشن ...میشه بپرسم حرکت مورفو ودی اف ای اسپرم چند بود؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
ممنون بادعای شما دوستان.حرکت و مورفو صفر دی اف ای هم ۲۳.

عزیزم مورفو با پروسس هم صفرمطلق هست؟

یعنی بعلت دیی اف ای هست یا مورفو 

دی اف ای همسر منم بالاست خیلی نگرانم ۲۷هست

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
ممنون بادعای شما دوستان.حرکت و مورفو صفر دی اف ای هم ۲۳.

یعنی نمیتونن با عمل نمونه اسپرم بگیرن و چندتا خوبشو پیدا کنن تاتخمک هدر نره

سلام خانوما میشه بگید لک لانه گزینی چطوریه و کی اتفاق میفته؟ من همیشه پریودام منظمه ولی این ماه باید ۱۷ ام پریود بشم ولی امروز ی لک خیلیییی کوچیک دیدم یعنی پریود شدم به این زودی؟؟؟

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
سلام خانوما میشه بگید لک لانه گزینی چطوریه و کی اتفاق میفته؟ من همیشه پریودام منظمه ولی این ماه باید ...

هیچکس جواب سوالمو نمیدونه😔؟

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏