2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بچه ها من چند روزه تب خفیف دارم ولی دارویی نمیخورم فقط مایعات میخورم اینکه نخوردن دارو با این تب خفی ...

استامینوفن ساده که تو بارداری مجاز.من چک کردم با دوز ۵۰۰ هم میشه خورد ولی اگه خیلی نگرانی دوز ۳۲۵ بگیر

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم. نه نشدم ماه پیش نشد برم این ماهم که اوضاع این شکلیه نمیشه رفت. مرسی که به یادمی، هم تو ه ...

اره زایمان کرده به سلامتی و درگیر اونه

منم میام تاپیک و میخونم قدیمیا زیاد نیستن دیگه 

غریب شدیم تو تاپیک😁😁😁😁😁😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بچه ها من چند روزه تب خفیف دارم ولی دارویی نمیخورم فقط مایعات میخورم اینکه نخوردن دارو با این تب خفی ...

سریع یکم پودر دارچین دم کن بخور تب میاره پایین ‌. نصف استکان بخور که برای نی نی ضرر نداشته باشه

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
کسی اینجا دکتر میترا فروتن میشناسه  چطور  واسه میکرو؟

اره عزیزم دکتر من بود

بیمارستان بهمن و سمانه جون که الان بارداره🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام بچه ها من فردا سونو ازمایش ان تی دارم.دوازده تمامم.اهوازم.تو این شرایط کرونا چیکار کنم برم ؟نر ...

برو با ماسک و دستکش و رعایت کن و فاصله داشته باش با مردم

همین🌷🌷🌷🌷

ببین زود بی بی گذاشتی روز ۱۲ به بعد درست نشون میده

امیدوارم اینجوری باشه . الان که دارم دیونه میشم یکی از دایی هام تازه فوت شده تو سن ۵۶ سالگی الان یکی دیگه از دایی هامو زنگ زدن بردن بیمارستان کرونا داره . تورو خدا هرکسی میتونه دعا کنه حالش خوب بشه . خانومش حامله ، خدا به بچه تو شکمش رحم کنه 😭😭😭😭

تورو خدا دعا کنید 

ببین زود بی بی گذاشتی روز ۱۲ به بعد درست نشون میده

امیدوارم اینجوری باشه . الان که دارم دیونه میشم یکی از دایی هام تازه فوت شده تو سن ۵۶ سالگی الان یکی دیگه از دایی هامو زنگ زدن بردن بیمارستان کرو نا داره . تورو خدا هرکسی میتونه دعا کنه حالش خوب بشه . خانومش حامله ، خدا به بچه تو شکمش رحم کنه 😭😭😭😭

تورو خدا دعا کنید 

بیشتر ببینید
دختر زوده هنوز واسه بیبی(من خودمم طاقت نیاوردم) انشاالله که مامان شدیو چن روز بعد با آزمایش مشخص میش ...

من مادرشوهرم یه شهر دیگه زندگی میکنه ولی منم این چند وقت اصلا استراحت نداشتم . 😔

برو با ماسک و دستکش و رعایت کن و فاصله داشته باش با مردم همین🌷🌷🌷🌷

والا خ میترسم برم.اگه نرم هم ممکنه اوضاع بدتر بشه اون موقع نشه برم

عجب اوضاعی شده.گیرافتادیم

اگه کسی ویروس داشته باشه ک حتما میگیرم😭

بعد عمری با چ سختی بچه دارشدیم زهرمارمون کردن

اره زایمان کرده به سلامتی و درگیر اونه منم میام تاپیک و میخونم قدیمیا زیاد نیستن دیگه  غریب ش ...

خوبی عزیزم؟ قدم خانوم گل هم مبارک. آره منم کم میام. غریب شدیم حسابی   

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم