2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستانی که جنین فرش انتقال دادید یا اطلاعی دارید میدونید چرا من که امروز پانکچر شدم انتقالم گفتن روز دوشنبه؟؟؟  اخه از امروز تا دوشنبه که جنین سه روزه نمیشه 

دفعه قبل پنجشنبه پانکچر شدم و یکشنبه انتقال دادن الان بهشون گفتن میگن کسی  پنجشنبه و جمعه ها پانکچر بشه فرق داره

سلام دوستانی که جنین فرش انتقال دادید یا اطلاعی دارید میدونید چرا من که امروز پانکچر شدم انتقالم گفت ...

ببین جنینت میشه دو روزه نه سه روزه

دوستمم براش جنین دو روزه انتقال دادن چون میخورد به جمعه

ولی بهشون بگو من جنین ۳ روزه نیخوام

من هر دوبار انتقالمم فرش بوده

ولی سه روز بعد انتقال دادم

مثلا من دوشنبه پانچ شدم پنج شنبه انتقال دادم

سلام دوستانی که جنین فرش انتقال دادید یا اطلاعی دارید میدونید چرا من که امروز پانکچر شدم انتقالم گفت ...

روال کار رویان همینه جنین دوروزه رو انتقال میده یا حتی فریز میکنن. مثلا من اینبار یکشنبه پانکچر شدم سه شنبه رفتم برای انتقال که هایپر بودم و فریز شد.راستی چندتا تخمک داشتی؟

انشالله توکلم فقط به خودشه وگرنه ما بنده ها خوب و بد تشخیص نمیدیم . فقط خدارو شکر میکنم به خانواده ه ...

دختر زوده هنوز واسه بیبی(من خودمم طاقت نیاوردم) انشاالله که مامان شدیو چن روز بعد با آزمایش مشخص میشه

خوش بحالت که هیشکی نمیدونه،من مجبور شدم به مادرشوهرم بگم چون هر هفته میرفتیم خونشون نتونستم نگم

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
بچه ها من چند روزه تب خفیف دارم ولی دارویی نمیخورم فقط مایعات میخورم اینکه نخوردن دارو با این تب خفی ...

کاش اگه بتونی زنگ بزنی از دکترت بپرسی

من که به خاطر عفونت جای آمپولام تب داشتم زنگ زدم ازش پرسیدم گفت دفترچتو بیار واسم آنتی بیوتیکو شیاف استامینوفن نوشت

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
ببین جنینت میشه دو روزه نه سه روزه دوستمم براش جنین دو روزه انتقال دادن چون میخورد به جمعه ولی بهش ...

امروز بهشون گفتم متاسفانه رویان به چیزی که اهمیت نمیدن حرف بیماره کلا انگار نمیشنون،  امروز انقدر شلوغ بود که ببخشیدا فله ای کارهای مریضارو انجام میدادن

روال کار رویان همینه جنین دوروزه رو انتقال میده یا حتی فریز میکنن. مثلا من اینبار یکشنبه پانکچر شدم ...

یعنی همون روز پانکچر بهتون نگفتن هايپر هستید و تازه سه شنبه متوجه شدن هايپر هستید؟؟؟ 

اینبار ۱۲ تا تخمک داشتم ولی اینا فقط اعداده دفعه قبل هم ۱۰ تا تخمک داشتم و دوتا جنین اینبار هم معلوم نیست چندتا جنین بشه 

شما چندتا تخمک داشتید و چندتا جنین تشکیل شدش؟

یعنی همون روز پانکچر بهتون نگفتن هايپر هستید و تازه سه شنبه متوجه شدن هايپر هستید؟؟؟  اینبار ۱ ...

چراقبلش گفتن هایپر هستی ولی دوباره سه شنبه که رفتم ازمایش گرفتن و گفتن جنین فریز میشه ولی یه خانمی با من بود ۱۲تا تخمک داشت و براش انتقال دادن. من اینبار ۱۱تاتخمک داشتم وفقط ۲تاجنین برام تشکیل شد رفتم با جنین شناس صحبت کردم گفت تخمک ها بالغ و خوب بودن مشکل ازاسپرم هست.😔😔😔