2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
آره امروز عصر که روز ده بود زدم نشون نداد حالا با ادرار اول صبح میزنم ببینم چی میشه مرسی از جوابت ع ...

منم روز ۱۰ انتقالم اصلا جرات نمیکنم بیبی چک بزنم ‌ 😭😭 اصلا میترسم برم آزمایشگاه

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم روز ۱۰ انتقالم اصلا جرات نمیکنم بیبی چک بزنم ‌ 😭😭 اصلا میترسم برم آزمایشگاه

من زدم منفی شد، فک نکنم کلا مثبت بشه آزم، حالا شاید روز 12 دوباره بی بی زدم

شما همون صبح روز آز بزنی خوبه، انشاالله که مثبت میشه نگران نباش گلم 😉

آره امروز عصر که روز ده بود زدم نشون نداد حالا با ادرار اول صبح میزنم ببینم چی میشه مرسی از جوابت ع ...

ایشالا هر چی به صلاحتهدپیش بیاد عزیزم😙

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم انشاءالله که تخمک های باکیفیت و جنین های تپل برات تشکیل میشه و با اولین انتقالت مامان میشی برا ...

ممنونم عزیزم، واقعا به دعا و انرژی مثبتتون نیاز دارم، دفعه قبل از همه جا بیخبر بودم اصلا استرس تشکیل جنین نداشتم فکر میکردم از ده تا تخمکی که ازم گرفتن حتما دیگه شش هفت تا جنین میشه ولی با خبر دوتا جنین شوکه شدم، الان واقعا استرس دارم چندتا تخمک میگیرن و چندتا جنین تشکیل میشه، خدا اینبار بهم رحم کنه

عزیزم اصلا بعد انتقال چیزای خیلی گرم یا خیلی سرد نخور چون جفتش ضرر داره مثلا خیار و کاهو برای بعد ان ...

ممنونم عزیزم از راهنماییتون، دیگه آلزایمر گرفتم که چرا خوب و بد بود ممنون که یادآوری کردید، التماس دعا

ممنونم عزیزم، واقعا به دعا و انرژی مثبتتون نیاز دارم، دفعه قبل از همه جا بیخبر بودم اصلا استرس تشکیل ...

عزیزم شوهرتون مشکل داشت؟وضعیت اسپرمش چطوری بود که جنین کم تشکیل شده؟آخه منم شوهرم مشکل داره 

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍
عزیزم شوهرتون مشکل داشت؟وضعیت اسپرمش چطوری بود که جنین کم تشکیل شده؟آخه منم شوهرم مشکل داره 

نه عزیزم ما مشکلی نداریم، دکتر دلیلشو نگفت یعنی انگار خودشونم نمیدونستن و هرچی دلیلشو میپرسم طفره میرن

ممنونم عزیزم از راهنماییتون، دیگه آلزایمر گرفتم که چرا خوب و بد بود ممنون که یادآوری کردید، التماس د ...

محتاج دعام عزیزم . موفقت باشی گلی 

من زدم منفی شد، فک نکنم کلا مثبت بشه آزم، حالا شاید روز 12 دوباره بی بی زدم شما همون صبح روز آز بزن ...

خب سر همین که حس کنم منفی بشه نمیزنم ولش کن 

انشالله که برای شما مثبت میشه . انرژی مثبت بفرست برای نی نی ها ازشون نا امید نشووو 🥀🥀🥀🥀

دوستان من روز ششم انتقال جنین ۵روزه هستم دو طرف شکمم درد میکنه طبیعیه؟جای نگرانی نیست؟

نه عزیزم تو این پروسه انگار هر درد و هر ترشحی طبیعیه ! انشالله که نی نی ها دارن لانه گزینی میکنن 

منم کمردرد و درد تخمدان دارم نگران نباش