2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
اتفاقا ۳۵ سن معجزست ! باور کن

خدا از دهنت بشنوه عزیزم، امیدوارم برای منم معجزه بشه😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

nasriiinnn جونم عزیزم سوره مریم رو برات خوندم بحق این شب عزیز خدا دامنتو سبز کنه و مامان یه نی نی صح ...

انشاءالله خیلی زود واکسن این بیماری کشف بشه و استرسمون تموم شه..انشاءالله هممون در پناه خدا باشیم و خانواده هامون سالم باشن و این روزا رو پشت سر بزاریم آمین😢😢😢

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

سلام دوستان قدیمی و جدید خسته نباشید دوستان من ماه پیش انتقال داشتم ۳ ازمایش دادم منفی شد و امروز پریود شدم....با کلی درد و گریه زاری برای اولین بار چند ساعت درد شدید داشتم..معذرت میخوام وقتی میرم دستشویی به غیر از خون لخته هم ازم دفع میشه به نظرتون طبیعی یا برای داروها بوده شماهم اینجوری شدین بعد انتقال منفی و پری سدن لخته خونم تیکه ایی دفه کنید😔😔

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
سلام دوستان قدیمی و جدید خسته نباشید دوستان من ماه پیش انتقال داشتم ۳ ازمایش دادم منفی شد و امروز پر ...

سلام منم روز ۱۲ انتقالم موعد پریودمم بود و متاسفانه پریود شدم و مثل شما لخته لخته خون میومد تا حدود شش هفت روز خونریزی شدید با دفع لخته داشتم و ازمایشمم منفی بودش

سلام قاصدک جون چقد منتظر بودم یه روزی پیام بدی خوبی؟؟چه خبرا؟؟ هیچوقت تو رو یادم نمیره😍 چون وقتی ...

عزیز دلی . امشب شب ارزوهاست دعا میکنم همه ارزومندا تا سال دیگه به مراد دلشون برسن . اول سلامتی برا همه و بعد نینیهای تو راهیمون و عاقبت بخیری و آرامش برای همه . یادمه ایران نبودی دوست جونم ایشالله هر جا هستی سایه خدا سر زندگیت 😍😘♥️

سلام منم روز ۱۲ انتقالم موعد پریودمم بود و متاسفانه پریود شدم و مثل شما لخته لخته خون میومد تا حدود ...

تیارا جون پس طبیعیه مسکلی نداره که نیازی نیست دکتر برم...من خیلی درد داشتم امروز دست به دیوار میرفتم انقدر گریه کردم و فشار بهم میومد اولش رنگ خونم خاکستری بود بعد بعد از لخته قرمز شد خدا نصیب کسی نکنه خیلی وحشتناکه وقتی لخته خون میاد میترسم تا حالا اینجوری نبودم...

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
دوستان برای ثبت نتایج بعد از انتقال و اینکه بعد انتقال چیکارا کردن تاپیکی داریم؟ میخوام ببینم کسی ب ...

عزیزم من ۳بار استراحت مطلق بودم اما اینبار همه کار کردم

اتفاقا خونرسانی خوب نیست وقتی اسنراحت باشی🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیز دلی . امشب شب ارزوهاست دعا میکنم همه ارزومندا تا سال دیگه به مراد دلشون برسن . اول سلامتی برا ه ...

ان شالله

اره نیستم😊

نی نی شما دختر بود یا پسر؟؟😍

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام دوستان قدیمی و جدید خسته نباشید دوستان من ماه پیش انتقال داشتم ۳ ازمایش دادم منفی شد و امروز پر ...

بله عزیزم طبیعیه چون برای انتقال ضخامت رحم رو بالا بردن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...