2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله همون ماهی که پانکچر شدم انتقال جنین فرش داشتم، منم ده تا تخمک داشتم که فقط دوتا جنین شد و انتقال ...

نه از دکتر نپرسیدم

چرا قابل دیدن نباشه وقتی میگن سایزش ۲ سانتی متره

نمیدونم لخته شما چی بوده ولی اونی که هرماه روز اول دفع میکنیم شبیه لخته است چون خون دورش رو گرفته ولی اگه تستش کنی یه پوسته کشسان هست. شبیه مثلث هم هست اصولا (گلاب به روتون😁 من کنجکاوم تست میکنم)

اون ماه انتقال هم اینقدر آسپرین هپارین مصرف کرده بودم که خونم رقیق رقیق بود. تنها لخته هایی که دیدم همینا بود.

نه از دکتر نپرسیدم چرا قابل دیدن نباشه وقتی میگن سایزش ۲ سانتی متره نمیدونم لخته شما چی بوده ولی ا ...

ببخشید سایز چی ۲ سانتیمتره؟

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
من روز ده بی بی چک زدمنفی شد روز دوازده مثبت

سانتا جون دختر دوس داری یا پسر ؟ اسمشو چی میزاری ؟ نمیدونم چرا اینقد کنجکاوم   شاید چون ممکنه خودمم اهدایی بگیرم

سلام دوستای گلم من این بی بی چکا رو از چهار روز پیش از چپ به راست گرفتم.اولی سمت راست واسه امروزه . ...

بیبی چک بیچاره چه میدونه بتا چیه   نه بابا ربطی نداره خواهر این یه فیلتره حساس به اسیدی یا قلیایی بود مایعات اونقدر هوشمند نیست ، بتات هم هر روز داره دو برابر‌میشه خیالت راحت ، شما هم برو فقط تو فکر دختر یا پسر بودن و انتخاب رنگ سیسمونی و بس  

بله درسته  به نظرم ماها كه با اي وي اف باردار ميشيم بايد زير نظر دوتا دكتر باشيم چون از بس است ...

كلا ميخوام دكترمو عوض كنم بهش ديگه اعتماد ندارم

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

ماماناي خوشگل سلام

اينجا كسي بوده يا هست جفتش سر راهي كامل باشه، كي فهميدين؟ جفت رفت بالا؟ اگه آره تو چند هفته؟ خونريزي داشتين؟!

متاسفانه من جفتم سرراهي كامله و خونريزي دارم گفتن استراحت مطلق باش تا ماه هفت وقت داري جفت بره بالا

خيلي نگرانم

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
گلم به نظر میاد مشکل از کیست نیست و برات هيسترو تشخیصی نوشته شاید مشکل نهفته وجود داشته باشه

سلام گلم، قدم نو رسیده مبارک باشه، بسلامتی و دل خوش، دست راستت تو سر ما😍😍😍😍😍

ممنون عزیزم، میخواستم ببینم تو سونو چیزای خطرناکه یا نه،

گفت بهتره قبل انتقال دوم هیسترو بشی

سلام دوستای گلم من این بی بی چکا رو از چهار روز پیش از چپ به راست گرفتم.اولی سمت راست واسه امروزه . ...

بی بی چک اینهمه نزار، باور کن کلا مراحل استرس زایی هست این بارداری از الان بخوای همچین  کنی وای به حال بعدن! حتی آزمایش خون هم گویای خیلی چیزها نیست چه برسه بی بی، برو سونو ان شاالله همه چی اکی هست