2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله عزیزم خدا نظری هم به ما بندازه،،،  بنده خدا بازم خوب تحمل کرده من که اوضاعم با همسرم خ ...

وای دقیقا میفهمم چی میگی اینم عین همطرتو.میگه نمیشه دیگه.حالاتوسرکارم میری بدتر.خداخودش یه صبری بده بهمون هم ازاین داروهاهم این اعصاب خوردکنی ها.

منم چاق شدم باداروها

مرسی گلم، واقعیتش منم ماه پیش منتظر پری بودم تا با شماها دوستای گلم انتقال بدم، که هرچی بالا و پایین ...

عزیزم اصلا نگران نباش احتمالا بچت پسره. خواهرزاده منم 42 روز قبل از من اقدام به بارداری کرده بود و تو سونو ان تی بچش حدود دوهفته از سن واقعیش کمتر میزد ولی تو سونو انومالی این اختلاف سن برطرف شده بود. آب و مایعات زیاد بخور و رو پهلوی چپ بخواب تا خونرسانی به نی نی بیشتر بشه و رشدشم بیشتر شه 

ایشالله توکل برخدا.حالانشدهم خودمومقصرنمیدونم که من کم کاری کردم عزیزم توقد وزنت چنده؟من160 اینام وز ...

معلومه که تقصیر تو نیست عزیزمم

منم خیلی چاق شدم ۱۷۰ قدم ۷۶ کیلو 

هیچوقت انقدر چاق نشده بودم تو این یکسال ۱۲ کیلو چاق شدم الکی الکی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
جالبه من قطع نکرده پریودشدم سیستم من فرق داره.ایشالله موفق باشی منم ازشنبه شروع میکنم خدابخواد.

از همین امروز با انرژی بیشتر شروع کن. ورزش روحیت رو میسازه . نزار فشارهای روحی و دیگران بهت غلبه کنن. خودت رو تقویت کن.

a  با ab چقدر فرق داره؟ تعیین جنسیت هر کدوم چقدر برات هزینه داره؟ راستی هزینه هر بار انتقال چقد ...

والا فرق زیادی نداده دوتاش گرید خوبه فقط خواستم ببینم چون باز جنین هست اینکارو بکنم یا نه 

والا فک کنم ۴ تومن برای تعیین جنسیت گرفت من خیلی نمی دونم شوهرم هزینه هارو داد 

هزینه انتقال زیاد نیست ۱۶۰۰ هستش 

والا فرق زیادی نداده دوتاش گرید خوبه فقط خواستم ببینم چون باز جنین هست اینکارو بکنم یا نه  وال ...

بنظرم اگه فرقی نداره همین دو تا گل پسر رو انتقال بده ان شالله که دو تاش بچسبه به رحمت و دو قلو بشه. چرا اینسری دو تا نگذاشتی؟

بنظرم اگه فرقی نداره همین دو تا گل پسر رو انتقال بده ان شالله که دو تاش بچسبه به رحمت و دو قلو بشه. ...

از ترس دوقلو ولی حتما اندفعه دوتا میزارم هرچی خیره بشه 

شما باردارین؟

بنظرتون بخوام فروردین انتقال بدم می تونم تا ا ن موقع ۸ کیلو کم کنم؟

اره عزیزم حتما به ورزشات ادامه بده همین که دارو مصرف نمی کنی هم وزنت کم میشه غذات رو هم خیلی کم نکن رژیم نگیر فقط می تونی از مقدار برنج و نونت کم کنی . رژیم سخت بدن رو ضعیف میکنه.

از ترس دوقلو ولی حتما اندفعه دوتا میزارم هرچی خیره بشه  شما باردارین؟

مامان ماهک جون پانکچر شدن به معنی تولید تخمک زیاد هست؟ یا اینکه کسی میتونه تخمک زیاد داشته باشه ولی پانکچر نشه؟ تا چند تا تخمک طبیعیه؟