2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
سه روزه گذاشتم آز شنبه نوشته ریه هام عفونت کرده با گوشم دکتر گفت ۵ ش آز بدم یعنی۱۳ ام ک منفی بود آمپ ...

ای وای عزیزم چرا اینجوری شدی اره فقط اب گرم و اب میوه بخور والا من جنین سه روزه انتقال دادم بهم گفتن سه هفته بعد روز ۲۱ از بده من روز ۱۸ دادم اخه من امپول هاش سی جی داشتم شما اگر نداری همون ۱۳ هم نشون میده حداقل با بتای پایین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکه عزیزم . چند تا جنین انتقال دادی؟ احتمالا حداقل دو قلو هست. خیلی برات خوشحالم. ان شالله همه خا ...

قربونت برم ممنونم عزیزم مرسی انشالله که شمام بسلامتی بغل بگیری نی نی گلتو بقیه بچه هام با این روز خوب و تجربه کنن من تا جواب آزمایش نگیرم و دکتر تایید نکنه ها اصلا باورم نمیشه انشالله ک حقیق باشه به سلامتی پیش بره من ۲تا انتقال دادم هردورو هچینگ کردن بخاطر هچینگی ک کرد گفت فردا آزبدی معلوم میشه 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
مرسی عزیز دلم دل درد پری دارم و لکه بینی خیلی میترسم

استراحت کن خوب میشی 

من همیشه میگم بی بی چک جوابش درسته مگر از این الکیا یا تاریخ گذشته مبارکت باشه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
هموز اونارو برام تجويز نكرده آخه تو آز ديروزم ويتامين د٣ شده ٤ خيلي پايين اومده يك ماه پيش ٣٠ بود😢

چرا اینقدر پایین من یک بار ۱۴ بود با ۵ تا قرص ۵۰ هزار هفته ای یکی رسید یه ۶۰ 

ای وای عزیزم چرا اینجوری شدی اره فقط اب گرم و اب میوه بخور والا من جنین سه روزه انتقال دادم بهم گفتن ...

نه من امپول ندارم. نمیدونم بدجور عفونت کردم🥺 اره فقط روزی دوسه تا پارچ اب مرتغالو عسل و لیمو میخورم. توکل بخدا😍 انشالله روزی همه

استراحت کن خوب میشی  من همیشه میگم بی بی چک جوابش درسته مگر از این الکیا یا تاریخ گذشته مبارکت ...

مرسی عزیز دلم توکل بخدا ممنونم ازت انشالله قسمت خودت و بقیه ❤❤❤❤❤اینجا خبر خوش از تک تکتون بشنوم

بچه ها بی بی چک من هاله انداخت دارم درست میبینم؟ اشکم بند نمیاد

وای عزیزم مبارک چقدر خوشحال شدم اخه مدتی اینجا هیچ کس مثبت نشده وقتی گفتی لک دیری من دلم برات روشن بود گوارای وجودت فقط بگو بار چندمت جنین چند روزه و چکار کردی