2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046197 بازدید | 684503 پست
زودتر، روز 16 پری فک کنم، روز 12 پانکچر شدم فک کنم، داغون شدم

پريود که بشي خوبه من ارزو ميکردم پريودشم تا علايم هاي هايپري ازم دور شه ي جاهاي کم اوردم گريه ميکردم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
زودتر، روز 16 پری فک کنم، روز 12 پانکچر شدم فک کنم، داغون شدم

منم شنیدم بعد پانکچر زود پریود میشی

نکنه منم لکه بینی دارم به خاطر اونه 

نکنه پریودیمه

اخه سه روز بعد پانچ انتقال دادم

اون سری هم همینطوری بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله مشکل داره زده خطرناک 

ممنون

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
منم شنیدم بعد پانکچر زود پریود میشی نکنه منم لکه بینی دارم به خاطر اونه  نکنه پریودیمه اخه س ...

چند روزه انتقال دادي؟ جنين هات چند روزه بود؟ چند تا جنين داشتي؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
کلا دو تا شد روز ۶ انتقالم سه روزه بودن شما چندتا داشتی که هایپر شدی

گريد ها چي بود؟ من 34تخمک داشتم

کلا دو تا شد روز ۶ انتقالم سه روزه بودن شما چندتا داشتی که هایپر شدی

تخمک چند تا داشتي

گريد ها چي بود؟ من 34تخمک داشتم

چقدر زیاد

خیلی خوب بوده

چندتا جنین شد؟

گفتن گرید جنین هات خوبه

زیاد توضیح نمیدن که

بار اول از ۱۱ تا تخمک ۳ تا جنین شد

بار دوم دوباره ۶ تا فولیکول داشتم ولی دیر پانکچر کردن که ازاد شده بودن و شد ۲ تا تخمک که همون دوتا جنین شدن

که انتقال دادم

دیگه ام جنین ندارم

چقدر زیاد خیلی خوب بوده چندتا جنین شد؟ گفتن گرید جنین هات خوبه زیاد توضیح نمیدن که بار اول از ۱ ...

عزيزم من اسپرم شوهرم خوب نيست 5تا جنين با گريد بي وسي

هچینگ چیه؟ من ۳ روز بعد پآنکچر انتقال دادم خواستم فریز کنم اونا نزاشتن گفتن به درد فریز نمیخوره چ ...

نه فکر بد به دلت راه نده منم دیشب کلی گریه کردم ولی بعدش گفتم ولش کن هرچه باداباد. هچینگ یعنی غشای روی جنینهامو خراش دادن با لیزر ک دیگه زورنزنه واسه لانه گزینی😂

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
توام لکه بینی قهوه ای داری روز چندمته زنگ زدی مرکزت بپرسی

اره زنگ زدم گفت شیاف و بکن سه تا. دکترم رفتم استامینوفن داد با اموکسبسیلین یعنی دارم از سر دردو سینه درد میمیرم فقط بستم خودمو به اب نمک و اب پرتغال .... روز ۱۱ بودم امروز گفت ۵ ش میتونی از بدی معلوم میشه ک اگر منفی بود امپول بزنم. ببین امروز لک خیلیییی کم و قهوه ای خیلی کم دوسه بار خودمو خشک کردم دیدم خیلی زیاد نبود شیاف ک گذاشتم فعلا قطع شده نمیدونم والا

روز چند انتقالی انشالله که لک لانه گزینی باش

خدا از دهنت بشنوه روز ۱۱ هستم گفت ۵ ش از بدم بنظرتون صبح بی بی بذارم معلوم میشه؟

اخه مرکز ما حضوری هم جواب نمیدن چه برسه به تلفنی بعدم زنگ زدم مرکز ابن سینا گفت امپولتو بزن و شیافت ...

ابن سینا اینجوریه؟ خداییش من زنگ زدم نیکان قشنگ راهنماییم کرد البته اینم بگم که کلا زیاد حرف نمیزنن و کلا توضیح زیادی نمیدن